MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MAUVERT şi twenty(2)too®, în plin proces de creaţie pentru Collaborazioni

peroni, peroni banner, peroni italyColaborările bloggerilor de modă cu designeri sau branduri celebre nu mai sunt o noutate pentru nimeni. H&M a realizat o colecţie în colaborare cu bloggerul suedez Elin Kling, franţuzoaica Garance Dore a ilustrat câteva piese pentru o colecţie capsulă Kate Spade, iar bloggerul spaniol Pelayo Diaz face de trei sezoane încoace accesoriile brandului David Delfin.

Proiectul Collaborazioni, iniţiat de Peroni, pentru iarnă 2012 porneşte de la aceeaşi idee. Trei bloggeri de modă fac echipă cu trei designeri români pentru a realiza o piesă vestimentară potrivită pentru o petrecere after ski şi care să reflecte pasiunea italienilor pentru modă, detalii rafinate şi design impecabil. După cum ştiţi deja colegul meu “de bancă” este Mihai Dan Zarug, designerul brand-ului t w e n t y (2) t o o ®.

Mihai Dan Zarug, claudiu enescu, mauvert, collaborazioni, peroni, peroni italy, catalin georgescu, designer showroom, twenty(2)too, showroom twenty(2)too,

În timpul documentarii pentru proiect am revăzut colecţiile lui Mihai şi au fost câteva piese care mi s-au părut iconice pentru stilul său, aşa că i-am propus să pornim procesul de creaţie, urmărind aceleaşi linii. Mihai a schiţat repede haina, apoi a decupat-o şi a aplicat-o peste un crochiu masculin, tocmai pentru a-mi explica felurile în care poate fi purtată şi adaptată activităţilor de pe pârtie sau de la petrecere.

mihai dan zarug, cool coat twenty(2)too, peroni, collaborazioni, inverno 2012

Stilul italian se va reflecta în materialele de cea mai bună calitate, pe care le vom folosi, precum şi la nivelul detaliilor şi preciziei finisajelor. Minimalismul, eleganţa şi versatilitatea sunt principalele atribute ale obiectului vestimentar pe care îl vom realiza noi.

La nivel cromatic, am pornit de la nuanţele care definesc cel mai bine Italia, precum şi de la culorile specifice Peroni. Verdele puternic, albastrul care sugerează relaxarea şi creativitatea, rosul dinamic şi câteva griuri elegante au fost variantele din care am decis combinaţia finală.

color tones

Evoluţia noastră şi a celorlalte două echipe poate fi urmărită îndeaproape pe Peroniro.tumblr.com, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro şi pe blogul MAUVERT.

Advertisements

One response to “MAUVERT şi twenty(2)too®, în plin proces de creaţie pentru Collaborazioni

  1. Pingback: Discuss This! « The Corner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: