MAUVERT

fashion & lifestyle blog

MAUVERT şi twenty(2)too® vor dezvălui obiectul vestimentar creat, la petrecerea Collaborazioni d’Inverno

peroni, peroni banner, peroni italyUnul dintre cele mai frumoase proiecte în care am fost invitaţi să ne implicăm pentru acest sfârşit de an a fost Collaborazioni, iniţiat de Peroni. Trei designeri cu stiluri şi abordări total diferite, dar extrem de creativi şi profesionişti în zona lor de exprimare artistică au făcut echipă cu trei dintre cei mai apreciaţi şi influenţi bloggeri de modă români, care s-au impus de-a lungul timpului prin autenticitate şi consecvenţa unui stil propriu.

Prietenele noastre, Ana Morodan – de la High Street Cardigans şi Irina Markovits – de la Style Diary, au colaborat cu designerii Kinga Varga şi Nadia Popescu (Portobello), iar eu am avut bucuria să-l am drept coechipier pe Mihai Dan Zarug, mintea năstruşnică din spatele brandului twenty(2)too®.

Nadia Popescu, Irina Markovits, Mihai Dan Zarug, Claudiu Enescu, Kinga Varga, Ana Morodan, Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Am primit cu foarte mare entuziasm propunerea de a colabora cu Mihai, pentru că l-am cunoscut drept un profesionist, un tip extrem de creativ şi talentat, care întotdeauna face lucrurile aşa cum trebuie. Pentru mine, colaborarea aceasta a fost mai mult decât un lucru în echipă. A fost socializare, destindere, împărtăşire de idei şi informaţii noi, muncă de cercetare, dorinţă de frumos şi bineînţeles, o joacă creativă.

Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Piesa vestimentară masculină pe care am gândit-o împreună a avut ca punct de pornire glamour-ul italian şi stilul extrem de relaxat al bărbaţilor din peninsulă, care iubesc sporturile de iarnă şi aleg să fie eleganţi atât pe pârtia de ski, cat şi la petrecerile de după. Am vrut să facem o haină versatilă, care să poată fi purtată în mai multe moduri şi să se adapteze rapid activităţilor pe care le desfăşori.

Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Pentru a surprinde cât mai bine stilul personal al designerului, i-am propus lui Mihai să pornim de la o creaţie de-ale sale care mi-a atras atenţia prin fermoarele metalice şi sistemele de prindere utilizate foarte ingenios. În ceea ce priveşte culorile, ne-am gândit să utilizăm variaţii de nuanţe în jurul cromaticii Peroni: albastru, roşu, alb. Apoi ne-am uitat peste multele eşantioane de materiale cu care lucrează Mihai, cele mai multe de la furnizori din Japonia sau Italia, în încercarea de a găsi texturile potrivite, elegante, dar care să asigure libertate de mişcare.

Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Mihai a schiţat repede haina, apoi a decupat-o şi a aplicat-o peste un crochiu masculin, tocmai pentru a-mi explica felurile în care poate fi purtată şi adaptată activităţilor de pe pârtie sau de la petrecere. În final am ales o stofă din lână superbă, într-o nuanţă de albastru întunecat şi am trimis totul la atelier.

Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Catalin Georgescu, Mihai Dan Zarug, twenty(2)too, mauvert, peroni, collaborazioni,

Ieri am aflat că haina noastră este gata. În dimineaţa aceasta Mihai se va ocupă de ultimele finisaje, astfel încât produsul să arate impecabil, pentru că stilul italian se reflectă perfect în detaliile executate cu precizie.

Diseară întregul proiect va fi prezentat unui public select şi presei. Cele trei piese unicat realizate de echipele de designeri şi bloggeri vor fi dezvăluite în cadrul unei petreceri private care va avea loc la Fratelli Espresso Bar.

Nadia Popescu, Irina Markovits, Mihai Dan Zarug, Claudiu Enescu, Kinga Varga, Ana Morodan

Abia aştept petrecerea, dar cel mai mult aştept să vă arăt şi vouă fotografiile cu creaţia noastră. Până atunci, dacă vreţi să aflaţi ce au făcut şi celelalte echipe, găsiţi totul pe Peroniro.tumblr.com, pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: