MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Andreea Raicu a lansat colecția Simplicity în colaborare cu PNK Casual

Andreea Raicu este un personaj recunoscut in peisajul românesc pentru stilul de viaţă armonios pe care şi l-a creat şi pe care îl împărtăşeşte cu o întreagă comunitate de femei active pe propriul site, sub sloganul “Traiește frumos!”. Astfel, Andreea a lansat până acum un DVD cu exerciţii de Tae Bo, colecţii vestimentare în colaborare cu Irina Schrotter, un DVD cu sfaturi stilistice realizat în colaborare cu Roxana Voloșeniuc, o carte cu reţete pentru mâncare sănătoasă şi, cel mai recent, o colecţie-capsulă de piese vestimentare de bază, în colaborare cu brand-ul românesc PNK Casual.

Andreea RAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert

Pentru lansarea colecției Simplicity și inaugurarea site-ului www.shop.andreearaicu.ro, Andreea împreună cu echipa PNK Casual au organizat un press brunch foarte restrâns. In ambianța rafinată a restaurantului Diplomat, am petrecut o după-amiază relaxată într-o companie plăcută, în care am accesat site-ul la doar câteva minute de la lansare şi, în mod evident, am pierdut noțiunea timpului în discuții despre modă, tehnologie, business și sporturi de iarnă. Modalitatea de prezentare a produselor din colecția Simplicity, a căror principală calitate este versatilitatea, a fost una foarte firească: Andreea, Radiana (redactor-șef andreearaicu.ro) și Patricia (PNK) purtau ținute din colecție, pe care le-am complimentat încă dinainte să le cunoaștem proveniența.

Simplicity, PNK Casual, Andreea Raicu, Malvina Cservenschi, Ioana Voicu, mauvert, Ana Morodan, Dana Rogoz,

Ana s-a îndrăgostit de fusta neagră, lungă, de sirenă, pe care o purta Andreea, în timp ce Malvina a făcut o precomandă de zece tricouri albe din jerseu, mărturisind, cu zâmbetul pe buze, că ar putea să se îmbrace doar în tricouri albe, singura condiție fiind să le accesorizeze de fiecare dată cu alte tipuri de bijuterii.  Andreea era foarte încântată de rochia de piele maro, față de care fusese sceptică în stadiul de idee, dar pe care a adorat-o în momentul în care a îmbrăcat-o. Mie mi-a plăcut foarte mult fusta cu peplum din brocart pe care o purta Radiana, mai ales în contrapunct cu o bluză casual din jerseu gri.

fusta neagra, Andreea rAICU, SIMPLICITY, PNK Casual, mauvert rochie din piele, Andreea rAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert

rochie neagra, Andreea rAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert fusta lunga, sacou tweed, Andreea rAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert

Bref, colecția este formată din 12 articole vestimentare simple, dar atât de necesare în garderoba femeii cu un stil de viață activ, care are nevoie de piese de bază, pe care să le combine între ele și să le accesorizeze mereu altfel pentru diferite ocazii sau momente ale zilei.

fusta lunga, sacou tweed, Andreea rAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert fusta lunga, sacou tweed, Andreea rAICU, SIMPLICITY,  PNK Casual, mauvert

Pe lângă designul easy-to-wear, dar cu un aer modern, colecția este foarte atrăgătoare și din punct de vedere al prețurilor, care concurează cu cele din orice magazin mass-market. Prețurile sunt cuprinse între 174 – 450 RON. Colecția este disponibilă în magazinul online, dar și în magazinele fizice PNK Casual de pe Calea Victoriei și din Sun Plaza.

Așadar, spor la shopping și nu uitați să ne spuneți și nouă care sunt piesele voastre preferate din colecție!

text: Ioana Voicu
foto: Ioana Voicu & PR
Advertisements

One response to “Andreea Raicu a lansat colecția Simplicity în colaborare cu PNK Casual

  1. Pingback: Modă românească pentru copii cool | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: