MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Petrecerea after-ski Collaborazioni d’Inverno 2012

peroni, peroni banner, peroni italyProiectul Collaborazioni d`Inverno a ajuns la final. A fost unul dintre cele mai frumoase proiecte în care am fost invitaţi să ne implicăm pentru acest sfârşit de an şi, mai mult decât atât, a fost o experienţă complexă, pentru că am socializat, am creat, ne-am amuzat şi am petrecut împreună la cea mai cool petrecere after-ski.

Sunt foarte mândru că am avut ocazia să îl am coechipier pe Mihai Dan Zarug, designerul brandului twenty(2)too® şi recent numit Best Young Designer, în cadrul ELLE Style Awards 2012.

Mihai Dan Zarug, Claudiu Enescu, peroni, collaborazioni, twenty(2)too, mauvert, colaborare, after-ski

Împreună cu coechipierul meu Mihai Dan Zarug şi Ivan, îmbrăcat în creaţia noastră

După cum ştiţi deja, trei designeri cu stiluri şi abordări total diferite, au făcut echipă cu trei dintre cei mai apreciaţi şi influenţi bloggeri de modă români, iar misiunea lor a fost să realizeze câte o piesă vestimentară versatilă, potrivită pentru o petrecere after ski şi care să reflecte pasiunea italienilor pentru modă, detalii rafinate şi design impecabil.

Nadia Popescu, Mihai Dan Zarug, Kinga Varga, peroni, collaborazioni, twenty(2)too, mauvert, colaborare, after-ski

creaţiile Collaborazioni d’Inverno: Nadia Popescu, Mihai Dan Zarug, Kinga Varga

Cele trei creaţii au fost prezentate publicului în cadrul unei petreceri after-ski, care a avut loc sâmbătă (8 decembrie 2012), în Fratelli Espresso Bar. A fost un eveniment restrâns, cu invitaţi frumoşi, muzică bună, aperitive italiene şi multă bere Peroni. Printre cei care au onorat invitaţia noastră şi au fost interesaţi de acest proiect s-au numărat: Andreea Esca, Laura Cosoi, Alina Puşcaş, Dana Rogoz, Aylin Cadîr, Valentin Butnaru, Marius Pancu, Livia Dilă şi Silvia Giurcă.

Ioana Voicu, Andreea Esca, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Marius Pancu, Kinga Varga, peroni, collaborazioni, mauvert, colaborare, apres-ski, fratelli espresso bar

Alina Puscas, Aylin Cadir, Ioana Voicu, Dana Paun, Ana Morodan, Livia Dila, peroni, inverno, collaborazioni, apres-ski, after-ski, fratelli, party, vip

Paltonul pe care l-am realizat împreună cu Mihai în cadrul proiectului Collaborazioni d’Inverno 2012 este o piesă elegantă şi versatilă, care reflectă perfect pasiunea italienilor pentru modă şi pentru petreceri pline de glamour. În timpul documentarii pentru proiect am revăzut colecţiile lui Mihai şi pentru că au fost câteva piese care mi s-au părut iconice pentru stilul său, i-am propus să pornim procesul de creaţie urmărind aceleaşi linii şi folosind aceleaşi sisteme de închidere ingenioase.

Mihai Dan Zarug, claudiu enescu, collaborazioni, peroni, inverno, after-ski, party peroni, design italian, fratelli, cool coat

Creaţia noastră este o haină modulară, care surprinde perfect stilul dezinvolt al lui Mihai combinat cu minimalismul italian. Stilul italian se reflecta în materialele de cea mai bună calitate pe care le-am folosit, precum şi la nivelul detaliilor şi preciziei finisajelor.

În ceea ce priveşte culorile, am pornit de la nuanţele care definesc cel mai bine Italia, care sunt şi culorile specifice Peroni. Am ales un albastru întunecat, care sugerează relaxarea şi creativitatea, peste care am trasat câteva tuşe dinamice de roşu şi fermoare metalice elegante.

Eu as purta neconditionat acest palton, pentru ca este o piesa customizabila asemeni unui lego, potrivită stilul meu de zi cu zi. Si da, este o investiţie bună pentru că poate fi purtat atât ca palton, cât şi ca jachetă sau vestă.

The Speakers, peroni, party peroni, collaborazioni, inverno, after-ski, fratelli

The Speakers

Adi Nartea, MC-ul evenimentului, a prezentat proiectul şi creaţiile celor trei echipe, iar trupa The Speakers a completat atmosfera cu câteva piese de rock alternativ. A fost o petrecere foarte cool, la care lumea s-a simţit bine, a socializat şi a petrecut alături de noi în stilul renumitelor petreceri italiene after-ski.

foto: Cătălin Georgescu
Advertisements

4 responses to “Petrecerea after-ski Collaborazioni d’Inverno 2012

 1. printrecuvinteratacite 20 December, 2012 at 10:14 pm

  Prima oara cand citesc despre designerul Mihai Dan Zarug si il vad in poze, insa indraznesc sa intreb de ce piele si franjuri pe o persoana cu forme, stiam ca nu sunt tocmai indicate. Posibil sa fie un oufit pentru a atrage atentia asupra creatiilor , ceva in genul ca o semnatura, asta sunt eu?

  • mauVErt 21 December, 2012 at 12:21 am

   Mihai este un tip extrem de amuzant si auto-ironic. Are un stil care cu siguranta nu poate fi digerat de toata lumea. Da, pana la urma, este o semnatura proprie. Ne place sau nu, fiecare decide! 🙂

 2. 1001looks 21 December, 2012 at 12:15 pm

  paltonul/jachetă/vestă aș purta și eu cu mare plăcere. unisex.

 3. Pingback: Benvenuti a Casa di Peroni! | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: