MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Bărbaţi pe covorul roşu: Globurile de Aur 2013

Hollywood-ul a celebrat spectacolul primelor premii cinematografice importante din 2013, duminică seara, în Beverly Hills. La cea de-a 70-a gală a Globurilor de Aur, divele au venit însoţite de unii dintre cei mai distinşi actori, care epatat pe covorul roşu purtând cele mai elegante smoking-uri.

Ben Affleck, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Ben Affleck

Răsfăţatul serii a fost cu siguranţă Ben Affleck. Pelicula “Argo” a primit premiul pentru cel mai bun film, iar Affleck a plecat acasă şi cu titlul de cel mai bun regizor. Actorul în vârstă de 40 de ani a păşit pe covorul roşu putrând un costum Gucci, bleumarin, cu vestă şi revere ascuţite din mătase. Papionul negru şi cămaşa albă au completat perfect un look elegant.

Bradley Cooper, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Bradley Cooper

Bradley Cooper s-a numărat şi el pe lista nominalizaţilor la unul din titluri, pentru rolul din filmul “Silver Linings Playbook”. Pentru ceremonie Cooper a a purtat un smoking negru Tom Ford, realizat din stofă de lână şi  Oeko-Tex, o tesătură cu impact redus asupra mediului înconjurător. Look-ul său a fost completat de pantofii negri din piele lăcuită, o cămaşă cu bumbi negri şi papionul mic, în contrast cu reverele ample, ascuţite.

Hugh Jackman, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Hugh Jackman

Favoritul nostru este Hugh Jackman. Eforturile chipeşului actor,  de a cânta şi interpreta rolul lui Jean Valjean în musicalul “Les Miserables “ au fost răsplătite cu premiul pentru cel mai bun actor într-o comedie/musical. Jackman, în vărstă de 44 de ani, este într-o formă fizică de invidiat, iar pentru Gala Globurilor de Aur a purtat un smoking bleumarin Louis Vuitton, care i-a venit perfect. Detaliile din mătase (vipuşca, reverele şi papionul), cămaşa imaculată şi butonii Harry Winston au completat o apariţie impecabilă.

Daniel Craig, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Daniel Craig

Covorul Roşu nu ar fi fost la fel de strălucitor fără prezenţa lui James Bond. Daniel Craig şi-a făcut apariţia aşa cum ne-a obişnuit deja, purtând un smoking bleumarin cu revere ascuţite din mătase,  semnat Tom Ford. Aura de mister a fost dată de ochelarii de soare, creaţie a aceluiaşi designer.

Leonardo DiCaprio, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Leonardo DiCaprio

Tot Tom Ford a fost şi alegerea lui Leonardo DiCaprio. Actorul a purtat un smoking negru cu sacou la doi nasturi, cu revere ascuţite din mătase, cămaşă albă cu bumbi negri şi papion.

George Clooney, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

George Clooney

Mereu chipeşul Clooney nu l-a trădat nici de această dată pe prietenul Armani. Clooney a atras privirile doamnelor, purtând un smoking negru cu revere din mătase, creaţie a italianului Giorgio Armani.

Brian Austin Green, Jesse  Tyler Ferguson, Jon Hamm, Robert Pattinson, mauvert, smocking, black tie, golden globe 2013, globurile de aur, top vedete, covorul rosu, red carpet

Brian Austin Green, Jesse Tyler Ferguson, Jon Hamm, Robert Pattinson

Brian Austin Green a optat pentru un look clasic. Soţia lui, Megan Fox, proaspătă mămică, a glumit pe seama smocking-ului soţului său spunând că este acelaşi costum pe care îl poartă de patru ani.

Jesse Tyler Ferguson, actorul din “Modern Family” a venit la eveniment într-un smoking Boss Selection negru, cu revere şal din mătase, pe care l-a accesorizat cu butoni Chopard, iar Robert Pattinson a purtat un costum Gucci.

Care este preferatul tău?

text: Claudiu Enescu
surse: goldenglobes.org, mediafax.ro, justjared.com
foto: vogue.co.uk, socialitelife.com
Advertisements

5 responses to “Bărbaţi pe covorul roşu: Globurile de Aur 2013

 1. Alex Moise 15 January, 2013 at 3:17 pm

  Bradley Cooper a avut o tinuta care nu iesea in evidenta cu nimic, dar fittingul e foarte bun. I pick him. Lui Leo sa ii spunem sa deschida nasturele de jos:)

  • mauVErt 15 January, 2013 at 4:36 pm

   Nici eu nu înțeleg de ce a apărut cu nasturele închis. Probabil a fost o neglijență a stilistului sau chiar a lui.

   Cât despre Cooper, cred că la el tot ce a contat a fost faptul că a purtat un costum eco-friendly și a acceptat să facă parte din programul Green Carpet, lansat de Livia Firth.

 2. Raluca Dobrovolschi 17 January, 2013 at 11:04 pm

  Imi pare rau ca nu ati ales o imagine intreaga a lui George Clooney, s-ar fi vazut cat de lungi ii veneau pantalonii. Pe DiCaprio l-au surprins pe picior gresit in acel moment, are si poze cu nasturii corect inchisi, costumul chiar avea o croială bună. Eu am trei favoriți: Hugh Jackman, Cristoph Waltz și patinatorul Evan Lysacek.

 3. Emanuel I. 26 January, 2013 at 4:50 pm

  Clar Ben Affleck.
  Noul look il prinde de minune.
  😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: