MAUVERT

fashion & lifestyle blog

The Color Stalker lansează A E R | WEAR

Dana Păun, cunoscută ca fotograf de street style pentru blogul The Color Stalker, a lansat ieri prima colecţie a brandului A E R | WEAR. Consacrată ca fotografă de street style urban şi deja bine-cunoscută în cercurile modei din România, Dana Păun şi-a propus, cu aportul Irinei Irimia,  să exploreze o colecţie casual, cu accente orientate către utilitate.

Aerwear Dana Paun mauvert Aerwear Dana Paun mauvert

Melancholic Halo este prima colecţie a designer-ului care descrie universul diafan, simplificat şi epurat de accesorii inutile al unei femei decise, inteligentă şi spirituală. Melancholic Halo este metafora spaţiului dintre soare şi pământ sau a celui dintre lună şi pământ.

Aerwear Dana Paun mauvert Aerwear Dana Paun mauvert

Povestea regăsită în colecţie include subiecte ca high-level clouds, mid-level clouds şi low-level clouds şi este presărată cu diferite forme şi culori ale tipurilor de nori ce permit prezenţa unor mici particule de gheaţă care, în funcţie de poziţia luminii soarelui, pot crea un halou colorat.

Aerwear Dana Paun mauvert Aerwear Dana Paun mauvert

Melancolic Halo este povestea unei răzvrătiri reţinute- culorile restrânse precum albul, negru şi albastrul deschid drumul unor croieli pe alocuri exagerate.  A E R propune siluete simple cu elemente îndrăzneţe şi materiale de calitate. Elementele colecţie au scopul de a deveni piese de bază în garderoba unei femei puternice, încrezătoare în propria sezualitate şi cu dorinţa de a-şi afirma personalitatea prin haine fără a epata.

Aerwear Dana Paun mauvert Aerwear Dana Paun mauvert

Evenimentul de lansare a avut loc în Fratelli Espresso Bar, într-o atmosferă destinsă și prietenoasă. Piesele din colecție au fost expuse printr-o instalație în care parcă pluteau deasupra capetelor, printre nori.

Aerwear - Dana Paun - mauvert

IMG_3664

Aerwear - Dana Paun mauvert

IMG_3671

IMG_3523

Aerwear - Dana Paun & mauvert

sursa: comunicat de presa A E R | WEAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: