MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Adina Buzatu susţine Fundaţia Nelson Mandela 46664 Bangles România

Pe Adina Buzatu am cunoscut-o personal în decembrie anul trecut, în cadrul unei întâlniri private, în showroom-ul ei din Calea Victoriei. Este o persoană extrem de agreabilă, foarte bine ancorată în realitate, care şi-a construit în timp un business şi o poveste despre care vorbeşte întotdeauna cu pasiune. Debordează de feminitate, chiar şi atunci când poartă haine masculine şi te cucereşte prin felul în care se gesticulează şi vorbeşte.

Printre discuţiile pe care le-am avut atunci, Adina mi-a povestit şi despre iniţiativa ei de a se alătura Fundaţiei Nelson Mandela 46664 Bangles şi de a deveni ambasador al acestei organizaţii, în România.

Nelson Mandela 46664, adina buzatu, andreea marin, zoli toth, roxana iliescu, mauvert, bratari nelson mandela, HIV

Aseară, în cadrul unui eveniment select, ce a avut loc la Palatul Parlamentului, în prezenţa multor invitaţi de seamă, a fost lansată campania Nelson Mandela Bangles în România, o acţiune umanitară de luptă pentru prevenirea HIV/SIDA în ţara noastră.

Nelson Mandela 46664, adina buzatu, andreea marin, zoli toth, roxana iliescu, mauvert, bratari nelson mandela, HIV

În calitate de ambasador 46664 Bangles în România, Adina Buzatu se implică într-o problemă de interes mondial – HIV/SIDA, punând la dispoziţie celor interesaţi în susţinerea acestei cauze achiziţionarea brăţărilor prin intermediul magazinelor TRENDS by Adina Buzatu. Şi pentru că este un act umanitar, 70% din suma rezultată din vânzarea brăţărilor este alocată cauzei Fundaţiei în România, iar restul de 30% revin artiştilor din Africa de Sud care au realizat brăţările.

Brăţările sunt realizate manual din cele mai de preţ resurse ale Africii de Sud: cupru, argint, aur şi platină. În magazinele TRENDS sunt disponibile patru modele: cupru – 195 RON, cupru negru – 295 RON, argint – 1,395 RON şi aur (18 k) – 44,950 RON. De asemenea, alte două modele sunt disponibile doar prin comandă: brăţara din aur (24 k) şi cea din platină.

Iniţiativa Nelson Mandela 46664 Bangles România luptă pentru prevenirea HIV/SIDA în ţara noastră. În România sunt infectaţi aproximativ 16 000 oameni cu HIV şi mor aproximativ 1 000 de oameni anual. Ambasadorii Fundaţiei în România sunt: Raed Arafat, Andreea Marin, Radu Florescu, Florin Piersic, Zoli Toth, Laura Coroianu, Adina Buzatu, Marius Moga şi INNA.

Nelson Mandela 46664, adina buzatu, andreea marin, zoli toth, roxana iliescu, mauvert, bratari nelson mandela, HIV

Această campanie umanitară mondială a fost lansată în 2008, în cadrul concertului care a marcat cea de-a 90-a aniversare a lui Nelson Mandela. 466-64 este numărul de identificare şi anul încarcerării lui Mandela. Din vinderea brăţărilor, realizate manual în Africa, este susţinută activitatea organizaţiei la nivel internaţional. Iniţiativa Nelson Mandela 46664 Bangles este susţinută de numeroare personalităţi internaţionale, precum: Bono (U2), Morgan Freeman, Aretha Franklin, Lewis Hamilton, Clint Eastwood, Elvis Blue, Josh Groban sau Naomi Campbell.

text: Claudiu Enescu
foto: Ioana Voicu, rtv.net
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: