MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Noua campanie DAVID BECKHAM Bodywear pentru H&M

La un an de la lansarea propriei linii de lenjerie în colaborare cu H&M, David Beckham revine în atenţia admiratorilor săi, dar mai ales a fanelor, cu o nouă colecţie şi o nouă campanie publicitară.

David Beckham, H&M, Guy Ritchie, David Beckham underware, mauvert, beckham naked

Scurt-metrajul care însoţeşte noua colecţie este regizat de Guy Ritchie şi îl suprinde pe Beckham în ipostaza unui familist responsabil aflat în faţa unui “accident domestic”. Sportivul de 39 de ani, care a semnat recent cu Paris Saint-Germain, joacă rolul tatălui care îşi trimite dimineaţa copiii la şcoală. După ce halatul i se prinde în portiera maşinii care pleacă spre şcoală şi uşa casei se închide brusc, Beckham rămâne blocat pe-afară purtând doar un maiou şi boxeri.

David Beckham, H&M, Guy Ritchie, David Beckham underware, mauvert, beckham naked

Şi ce ar fi putut Ritchie să facă cu un sportiv în chiloţi, dacă nu să-l pună să alerge de nebun prin oraş şi să-şi etaleze calităţile de atlet? Beckham face sprint şi garduri, înoată o lungime de bazin fără niciun efort, înscrie un gol în poarta unor puşti care jucau fotbal, dar se opreşte timid în faţa unui autobus cu turişti care îl surprind alergând în chiloţi prin cartier.

Filmul este foarte amuzant şi cu siguranţă, un cadou perfect pentru admiratoarele lui Beckham, dar ideea nu este deloc una originală. Agent Provocateur a lansat în septembrie anul trecut spotul “The Chase”, regizat de Nick Jones, în care Margot Range joacă rolul unei tinere cu simţ civic care aleargă prin oraş, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, în încercarea de a prinde un hoţ care i-a furat poşeta unei doamne în vârstă.

În altă ordine de idei, noua colecţie aduce 13 piese de lenjerie pentru bărbaţi, realizate din bumbac tetra. De această dată paleta cromatică nu mai este limitată la alb, negru şi gri. Colecţia are o uşoară inspiraţie vintage şi foloseşte nuanţe de  ivoire, khaki, bleumarin şi câteva accente de roşu.

David Beckham, H&M, Guy Ritchie, David Beckham underware, mauvert, beckham naked

Colecţia vine în întâmpinarea sărbătorii de Valentine’s Day şi a intrat în magazine începând cu 6 februarie. Preţurile sunt cuprinse între 39.9 lei şi 129.9 lei.

text: Claudiu Enescu
foto: hm.com
Advertisements

2 responses to “Noua campanie DAVID BECKHAM Bodywear pentru H&M

  1. Gamine 13 February, 2013 at 11:22 am

    Si tocmai cand ma gandeam ca nu il pot adora mai mult 🙂

  2. Pingback: Spornosexualul, noul barbat la moda | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: