MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day

Mai este doar o zi până la Valentine’s Day şi am deja în imagine restaurante pline, cu îndrăgostiţi care sorb languros câteun pahar de vin, mii de inimioare roşii şi declaraţii de dragoste clişeice. Fie că vei sărbători sau nu Valentine’s Day, nu uita că dincolo de o zi excesiv de siropoasă, ai un motiv în plus să faci shopping, să primeşti şi să dăruieşti cadouri.

În magazine încă găseşti reduceri, aşa că dacă eşti suficient de vigilent/ă şi norocos/oasă s-ar putea să plăteşti cu 50, până la 70 la sută mai puţin pentru vreun obiect vestimentar pe care l-ai ochit demult. Colecţiile noi sunt şi ele deja disponibile, aşa că ai de unde alege!

Nu uita de designerii români! Dacă îţi faci timp să ajungi la showroom-ul MURMUR (str. Icoanei, 75) vei putea cumpăra piese de lenjerie, accesorii şi creaţii ready-to-wear la preţuri cu până la 50% mai mici. Corina Vlădescu te aşteaptă şi ea cu preţuri reduse pentru linia P o e m e şi îţi oferă posibilitatea de a cumpăra gift card-uri speciale pentru Valentine’s Day. Dacă vrei să trimiţi sau să primeşti un cadou frumos ambalat, prin curier, îţi recomand să deschizi repede molecule-f. Cel mai important concept store dedicat designului românesc are în portofoliu peste 30 de designeri români talentaţi şi foarte multe articole vestimentare şi accesorii cool. Şi la ei vei găsi reduceri; în plus transportul este gratuit.

Poeme, Corina Vladescu, Murmur, molecule-f, designeri romani, mauvert

Dacă îţi doreşti totuşi să-i dăruieşti persoanei iubite un cadou special, care să fie în ton cu sărbătoarea îndrăgostiţilor, am câteva recomandări cu care sigur nu vei da greş!

Pentru Valentine’s Day, Burberry are o colecţie specială de accesorii elegante, într-o nunaţă superbă de roşu. Cucereşte-ţi iubita cu o mini-poşetă realizată din piele Saffiano sau răsfaţă-ţi iubitul cu un portofel sau o mapă, în aceeaşi nuanţă de roşu irezistibil. Husa din piele Burberry pentru iPad este simpla, dar de efect şi poate fi un cadou potrivit pentru amândoi. Produsele Burberry din colecţia Valentine’s Day sunt disponibile în Bucureşti, în magazinul Burberry din strada Luterenă, nr 4.

Burberry, mauvert, valentine`s day, cadouri, portofel, geanta

O pereche de ochelari de soare ar putea fi de asemenea un cadou inspirat, mai ales că primăvara începe să-şi facă tot mai simţită prezenţa. Sunglass Curator este cu siguranţă cel mai cool boutique care vinde exclusiv ochelari de soare, de la noi. Poţi alege ochelari eleganţi, trendy, clasici sau preţioşi dintr-o selecţie de 12 branduri printre care: Linda Farrow, Prabal Gurung, Moo Piyasombatkul, Ksubi sau Dita.

Pentru doamne, preferaţii noştri sunt ochelarii cat eye A-Morir, decoraţi cu perle şi cristale Swarovski, sau cei de la Linda Farrow, finisaţi cu piele de şarpe de culoarea somonului. Pentru domni, am ales două perechi de ochelari cu rame din acetat: modelul aviator de la DITA, şi un model de inspiraţie vintage, de la Sunday Somewhere.

suglass curator, mauvert, sunday somewhere, dita, a-morir, ochelari de soare, linda farrow

Bijuteriile sunt cea mai simplă alegere pentru conservatori, pentru că un accesoriu preţios este întotdeauna binevenit. Dar ce-ai zice dacă alegerea ar fi una nonconformistă? La Createur d’Emotion (str. Doamnei, 5), Alexandra Paven aduce bijuterii realizate de case de bijuterie şi artizani extrem de creativi, precum: BJØRG, White Valentine, Goti, Wekstatt Munchen, Selda Okutan sau Catherine Michiels.

Createur d`emotion, bijuterii cool, mauvert, selda okutan, bjorg

Inelul “Angel” (1), realizat de turcoaica  Selda Okutan, este unul dintre cele mai frumoase bijuterii pe care le-am văzut până acum. Designul ingenios şi execuţia sculpturală ne-a cucerit pe loc. Inelul este realizat din aur şi argint şi are montat un ametist de 8 mm, poziţionat discret pe interiorul degetului celei care îl poartă. Preţul este de 190 de euro.

Dacă vrei un diamant, atunci poţi opta pentru inelul cu diamant de culoarea şamaniei (2), creat de norvegienii de la BJØRG. Inelul este realizat manual, din argint şi arată aparent nefinisat. Tocmai acesta este şi farmecul lui pentru că astfel diamantul este pus mult mai bine în evidenţă. În interior are gravat mesajul “I really really love you”, iar preţul inelului este de 230 de euro.

Tot de la BJØRG am selectat şi pandantivul în formă de inimă (3), realizat din aur de 18 kt, pus pe un lanţ din argint. Dacă îţi doreşti să oferi inimioare de Valentine’s Day, măcar să o faci într-o manieră cool şi mult mai creativă.

purple flowers, ana morodan, noemi revnic, mirela bucovicean, the place, mauvert, dhaniel nora

Nu uita de flori! La The Place Concept Store (Calea Dorobanţi, 102-110) au un colţ special amenajat cu aranjamente şi buchete spectaculoase de la PURPLE flowers & events. Până la urmă, chiar dacă nu sărbătoriţi Valentine’s Day, un buchet de flori este întotdeauna un gest de preţuire.

text: Claudiu Enescu
foto: Burberry, sunglasscurator.com, molecule-f.com, facebook.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: