MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cadouri de primăvară de la LUSH

Martie este sărbătoarea primăverii şi a femeii, iar doamnele trebuie răsfăţate cu cadouri parfumate şi buchete multicolore de zambile, lalele şi frezii. Pentru a alunga astenia şi a ne binedispune, LUSH ne propune o serie de produse perfecte pentru această perioadă, pline de culoare şi cu parfumuri irezistibile. Sărurile de baie, uleiurile de masaj şi cremele delicate sunt o bucurie pentru fiecare femeie.

Ca să venim în ajutorul vostru am ales câteva cadouri perfecte pentru această perioadă, pe care le puteţi comanda online sau le puteţi cumpăra direct din magazinele LUSH.

LUSH, Shimmy Shimmy, ulei masaj, cosmetice organice, cosmetice lush, mauvert

Uleiul solid pentru masaj  Shimmy Shimmy este un produs vegan dedicat femeilor care vor să stălucească. Untul natural de cacao şi shea catifelează pielea, iar mirosul de vanilie, salvie şi lavandă îi va înnebuni pe cei din jur. Strălucirea discretă pe care acest ulei de masaj vegan o conferă pielii va face orice femeie să se simtă radiantă.

Mr. Bubble este un cadou dulce, ambalat sub forma unei albinuţe jucăuşe, care să îţi aducă multă bună dispoziţie. Mr. Bubble conţine săpun natural Honey I washed the Kids [100 g] şi sare de baie vegan Honey Bee. Un răsfăţ cu miere, aloe vera organic şi nămol de Rhassoul din Maroc ce conţine multe minerale şi conferă pielii fermitate.

Jucăuş şi vesel acest cadou natural este ideal pentru a celebra primăvara. Bunty Pink conţine sare de baie vegan Think Pink, spumant de baie solid The Comforter, sare de baie vegan Space Girl şi spumant de baie vegan Creamy Candy. Cele patru produse au fost alese pentru efectul răcoritor şi conţin amestecuri de uleiuri revigorante de grepfruit, bergamota, migdale şi vanilie.

Lush legends, LUSH, bunty pink, sare de baie, cosmetice organice, cosmetice lush, mauvert

LUSH LEGENDS este recomandarea săptămânii în buticurile LUSH. Acest cadou a reunit 25 de produse best seller pentru a te ajuta să transmiţi cu uşurinţă cele mai bune gânduri persoanei dragi. Un răsfaţ total al tuturor simţurilor şi un spectacol unic încă de la deschiderea giganticei cutii. Pentru cele care preferă băile lungi şi relaxante ori duşurile rapide şi energizante sau adoră să fie răsfăţate cu atingeri delicate şi arome senzuale, LUSH Legends este cadoul perfect. Echipa LUSH a pus în această cutie cam tot ce ar putea schimba ziua unei femei.

Care sunt produsele tale preferate de la LUSH?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: