MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Fashion Days: Cea mai noua aplicatie mobilă a unui magazin online

Toată lumea blamează consumerismul, însă când vine vorba de shopping şi răsfăţ personal argumentele nu mai au nicio valoare. Pentru că shoppingul are şi părţile lui bune: ne relaxează, ne destresează şi ne bucură, chiar dacă fericirea achiziţionării unei haine noi durează doar până la următoarea sesiune de shopping.

shopping, fashion days, shopping terapie, mauvert, shopping online, aplicatie iphone, aplicatie fashion days, claudiu enescu, polaroid, cool, denim, eleven paris, huse iphone

Şi noi iubim shopping-ul, însă dacă ai fi tentat să crezi că suntem nişte shopaholici disperaţi, să ştii că nu este deloc aşa. Facem cumpărături raţional şi analizam (aproape) întotdeauna utilitatea şi raportul calitate-preţ al produsului pe care îl cumpărăm. Hainele sezoniere nu sunt o investiţie bună, aşa că cele pe care le poţi purta mai multe sezoane fără să se demodeze şi fără să se deterioreze trebuie să fie de calitate.

Cum timpul nu ne permite să petrecem zile întregi prin magazine, ne-am contaminat rapid cu virusul shopping-ului online, aşa că avem o listă de site-uri pe care le verificăm aproape zilnic. De câteva luni ne-am făcut un cont şi pe Fashion Days, pentru că e cel mai mare club privat de shopping online din România şi Europa de Est şi toată lumea vorbea despre preţurile super-reduse pe care le practică. Şi când am văzut că în fiecare zi apar peste 1500 de produse noi, am decretat clar că Fashion Days este noul magazin în top.

Ce oferă în plus Fashion Days, faţă de alte magazine on-line?

Este primul retailer de fashion online din România care s-a gândit să ofere clienţilor o experienţă mult mai confortabilă şi mai placută de shopping, aşa că a lansat o aplicaţie gratuită pentru telefonul mobil. Aplicaţia Fashion Days pentru iPhone este foarte prietenoasă şi uşor de utilizat.

shopping, fashion days, shopping terapie, mauvert, shopping online, aplicatie iphone, aplicatie fashion days

La fel ca în magazinul online, produsele sunt impărţite pe categorii (Femei, Bărbaţi şi Pentru casă), iar sistemul de comanda este foarte rapid şi simplu. Şi cum aplicaţia este în telefonul mobil, adică o ai tot timpul la îndemână, poţi să verifici ce a mai părut nou sau poţi să faci shopping în timp ce alergi pe bandă, la sala de sport, în pauza de cafea de la serviciu ori atunci când te afli într-unul dintre momentele nefericite când trebuie să aştepţi la o coadă.

shopping, fashion days, shopping terapie, mauvert, shopping online, aplicatie iphone, aplicatie fashion days, claudiu enescu, polaroid, cool, denim, eleven paris, huse iphone

Ultima mea achiziţie de pe Fashion Days a fost cu ceva timp în urmă, într-o după-amiază în care eram blocat în trafic. Cred că a fost cea mai rapidă experienţă de shopping de până acum. A durat vreo câteva minute până am vizualizat noile produse, apoi am găsit cămaşa din denim perfectă şi în mai puţin de 30 de secunde am plasat comanda. Mi se pare excelent că nu trebuie să mai dedic timp special shopping-ului, pentru că acum pot să fac asta de fiecare dată când sunt obligat de împrejurări să stau degeaba.

Pentru voi, care a fost cea mai frumoasă experienţă de shopping?

Lăsaţi un comentariu la acest articol cu răspunsul vostru, împreună cu datele de contact (nume, email) şi distribuiţi pe profilul vostru de facebook afişul concursului,  pe care îl găsiţi AICI.

2 dintre voi vor primi prin tragere la sorţi câte o husă pentru iPhone4 de la Eleven Paris.

shopping, fashion days, shopping terapie, mauvert, shopping online, aplicatie iphone, aplicatie fashion days, claudiu enescu, polaroid, cool, denim, eleven paris, huse iphone

Concursul se va încheia marţi, 24.05.2013, iar cei 2 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Premiile vor fi trimise prin curier.

SUCCES! 

 

[*] LATER EDIT

Dragii nostri, ne bucurăm că v-aţi înscris la concursul nostru. Din cele 8 de comentarii valide, lăsate de voi, random.org a decis ca cele 2 carcase de iPhone de la Fashion Days să meargă la:

Untitled 1 Untitled 2

Vă mulţumim că urmăriţi MAUVERT!

text & foto: Claudiu Enescu

Advertisements

8 responses to “Fashion Days: Cea mai noua aplicatie mobilă a unui magazin online

 1. Monika Erzsebet 16 May, 2013 at 6:54 pm

  experienta cea mai placuta de shopping a fost atunci cand am primit cadou un voucher de 150 de ron 🙂
  monikaerzsebet@yahoo.com

 2. Doina Ana Butman 16 May, 2013 at 7:59 pm

  Sunt perfect de acord cu: “Not to be a shopaholic, But, a fashion addict …with style”!
  Se poate spune, ca, shopping-ul este atunci, când, în sfârşit, femeia este fericită, pentru că are cu ce să se-mbrace, dar…, nu pentru multă vreme.
  e-mail: bdoinana53@yahoo.com

 3. state vestina 17 May, 2013 at 10:22 am

  cel mai frumos shoopping a fost in Viena ! asta ptr ca era ceva inedit si ma simtem ca Alice in Tara Minunilor. mi-am luat de-acolo o groaza de lucrusoare frumoase !
  statevestina@yahoo.com

 4. prettymaary 20 May, 2013 at 5:35 am

  Cele mai frumoase experiente de shopping sunt cele pe fuga, cand trebuie sa te grabesti sa iei ceva si nu mai ai timp sa te gandesti la o alta alternativa, pentru ca daca ajungem sa alegem, intr-un final luam toate articolele, cause we are women, of course.

  Maria Alexandra
  pretty.maary@yahoo.com

 5. Lucian 22 May, 2013 at 6:49 am

  F tare aplicatia! Mi-am instalat-o si eu.

 6. Anca R 22 May, 2013 at 8:40 am

  Cea mai frumoasa experienta de shopping a fost acum cativa ani, alaturi de mama mea, cand mi-am cumparat rochia pentru balul de absolvire al liceului.

 7. Sorina 22 May, 2013 at 9:42 am

  Am urmarit doua saptamani o geaca pe site-ul asos.com deoarece nu aveau marimea mea, in ziua in care am hotarat sa renunt si sa controlez pentru ultima oara…ghiciti? am gasit marimea potrivita si am cumparat-o in cateva minute; aceasta a fost pe departe cea mai frumoasa experienta de shopping pentru mine: 🙂

  Sorina Apetrei
  biaq1983@yahoo.it

 8. Ionut St. 24 May, 2013 at 5:15 pm

  Cea mai placuta experienta de shopping a fost in Italia, intr-un mega outlet de langa Venetia. Am petrecut o zi inteaga acolo, alaturi de iubita mea si ne-am umplut portbagajul masinii cu haine si incaltaminte pt noi si prietenii nostri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: