MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Air France te premiază cu o ședință foto la Paris

Îţi doreşti să devii fotomodel? Vrei să ai un portofoliu realizat de un fotograf profesionist? Cu ajutorul Air France şi cu puţin noroc, poţi câştiga o sedinţă foto unică, la Paris, în capitala europeană a modei. Concursul Air France Fashion Flight to Paris se adresează modelelor la început de carieră, pasionaţilor de modelling şi oricărei persoane care are curajul şi dedicaţia necesare, şi vrea să arate întregii lumi frumuseţea şi originalitatea sa.

pal nanasi, concurs, sedinta foto, paris, charles de gaulle pal nanasi, concurs, sedinta foto, paris, charles de gaulle

Tot ceea ce trebuie să facă participanţii la concurs este să trimită, până pe data de 21 Mai, două fotografii reprezentative (profil și full body), pe adresa de email mail.newsromania@airfrance.fr

Toate pozele înscrise în competiţie vor fi evaluate de către un juriu din partea Air France, care va alege 6 candidate pentru faza finală. Cele 6 poze ale finalistelor vor fi încărcate într-un album special creat pe pagina de Facebook Air France România. Între 23 Mai și 2 Iunie, pozele vor putea fi votate de către toţi utilizatorii Facebook, urmând ca pe 3 Iunie să fie anunţat marele câştigător.

Premiul constă într-o sedinţă foto profesionistă, realizată de fotograful Pál Nánási într-un decor unic, amenajat într-o zonă nou-inaugurată a aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Este o şansă unică nu doar de a colabora cu fotograful de talie internaţională Pál Nánási, ci și de a beneficia de o sedinţă foto profesionistă în capitala modei, Paris.

pal nanasi, concurs, sedinta foto, paris, charles de gaulle

Pál Nánási este unul dintre cei mai apreciati fotografi maghiari. De numele sau sunt legate sute de fotografii realizate pentru campanii din Ungaria sau internaţionale, dar şi pentru reviste de modă precum Cosmopolitan, Elle, La Femme şi Men’s Health.

Pentru mai multe informaţii despre această competiție și pentru noutăți despre concurs, urmăriți pagina de Facebook Air France România www.facebook.com/airfrance.ro

sursa: Air France; foto: palnanasi.hu

Advertisements

2 responses to “Air France te premiază cu o ședință foto la Paris

  1. Alexandra David 19 May, 2013 at 11:15 am

    Banuiesc ca trebuie sa ai o anumita inaltime si dimensiuni specifice, nu?

    • mauVErt 19 May, 2013 at 11:30 am

      Dragă Alexandra, accesează aplicația de concurs de pe pagina de facebook Air France și citește cu atenție Termenii, Condițiile și Regulamentul concursului. Acolo vei vedea dacă sunt anumiți parametri în care trebuie să te încadrezi. Succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: