MAUVERT

fashion & lifestyle blog

La Strada susține prima colecție colaborativă de street fashion

La Strada, primul brand românesc de înghețată prêt-a-porter, a devenit în scurt timp un element foarte vizibil în streetstyle-ul urban. Am fost plăcut impresionați să descoperim întâmplător, pe stradă, personaje stilate care aveau la ele câte o cutie de La Strada, în ton cu ținuta pe care o purtau în ziua respectivă. Aromele atent alese, gustul fin și texturile catifelate îmbrăcate în ambalaje cu design clasic-modern sunt cele mai la modă accesorii, indiferent de tendințe sau sezon.

la strada, la strada getalo, gelato, ice cream, inghetata, mauvert, bijuterii, marni, fashion

Pentru că La Strada este o colecție de înghețată inspirată din fascinanta lume a modei, în curând vom asista la cel mai spectaculos fashion show al anului. Designerii români vor demonstra că strada este cel mai propice loc de exprimare al stilului personal, în prima colecție colaborativă de street fashion din România.

la strada, la strada getalo, gelato, ice cream, inghetata, mauvert, bijuterii, fashion

Andra Andreescu, Andreea Tincu, Cristian Samfira, Corina Vlădescu, Răzvan Firea, Mădălina Dorobanțu, Mirela Fraser și Maria Marinescu sunt designerii care vor transforma strada într-un podium al modei. Culorile, formele, oamenii și diversitatea sunt ingredientele prin care înghețata va schimba strada. Motivul este unul singur: Strada trebuie să fie croită pe gustul oamenilor, adaptată pentru fiecare stil, atitudine și personalitate în parte.

la strada, la strada gelato, gelato, ice cream, inghetata, mauvert, bijuterii, fashion

Colecția colaborativă de street fashion LA STRADA va fi prezentată într-un mod inedit, direct în stradă: cele 25 de ținute LA STRADA ale designerilor vor defila în cadrul unei proiecții 3D, care va avea loc în Piața Universității, joi 30 mai, la orele 21 :00.

la strada, la strada gelato, gelato, ice cream, inghetata, mauvert, bijuterii, fashion

Îmbracă-te cum nu ai mai avut curajul să te îmbraci vreodată, asortează strada cu tine, cu stilul tău, culorile tale, cu tot ceea ce eşti şi strada se va schimba!

La Strada, La Strada gelato, La Strada Contemporary Gelato, inghetata La Strada, inghetata La Strada moda, La Strada ambalaje, stilul strazii, streetstyle, proiectie la strada, proiectie 3d la strada, proiectie la strada piata universitatii, fashion show designeri romani la strada, mirela fraser, female, pas du tout, madalina dorobantu, razvan firea, maria marinescu, andra andreescu, cristian samfira, andreea tincu, corina vladescu, fashion show colaborativ

Care este aroma ta preferată?

text & foto: Claudiu Enescu

Advertisements

2 responses to “La Strada susține prima colecție colaborativă de street fashion

  1. Pingback: Strada se schimbă cu La Strada Gelato | MAUVERT

  2. Pingback: Vederi din SHOWROOM: Andra Andreescu | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: