MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Recomandări de BEAUTY

line

Caudalie, eye serum, caudalie sos eye serum, caudalie vinosource, mauvert, frumusete, beauty,

Fiecare cosmeticiană prin mâinile căreia am trecut a avut grijă să îmi semnalizeze faptul că pielea din jurul ochilor este cea mai subțire de pe toată suprafața corpului și că are nevoie de o atenție specială. Pentru că am învățat că pentru zona din jurul ochilor este preferabil să folosesc o cremă diferită de cea pentru față, am încercat noul produs de la Caudalie, brand-ul de cosmetice cunoscut la nivel mondial pentru extractele din samburi de struguri folosite in toate produsele de ingrijire.

Crema S.O.S. Yeux Sensibles este compusă 92 %  ingrediente naturale și nu conține parabeni, ingrediente de origine animală sau parfum. Pentru a menaja această zonă atât de sensibilă, crema se aplică într-o cantitate mică sub ochi și se întinde prin mișcări ușoare dinspre interior spre exterior. După câteva zile în care am folosit-o atât dimineața, cât și seara, am observat că pielea a început să devină mai luminoasă și mai hidratată. 

Produsul este disponibil în farmaciile Centrofarm.

Caron, caron la selection, mauvert, beautik, parfumerie, parfum de nisa, parfumerie beautik, beautik bucuresti,

BEAUTIK Haute Parfumerie a lansat, în exclusivitate pentru România, noua colecție de parfumuri Caron – La Sélection. Romain Ales, președintele Caron, a fost prezent la eveniment și a descris invitaților cele cinci parfumuri din noua colecție: My Ylang, Più Bellodgia, Aimez-Moi, Nocturnes si Parfum Sacré.

Noi le-am testat pe toate și am decis că preferatul nostru este Parfum Sacré, care are ca note de vârf piperul roz și scorțișoara, două elemente extrem de puternice și seducătoare. Cu o tradiție de peste 100 de ani, brand-ul Caron a devenit celebru datorită pudrei care are la bază minerale pure, considerată cea mai fină pudră din lume.

Lush, lush magnaminty, mask, masca de fata, masca lush, produse lush, mauvert, lush bucuresti

Pentru vară, Lush propune o selecție de produse fresh, compuse din ingrediente naturale, care ajută tenul să arate impecabil și sănătos. Unul dintre produsele pe care le-am testat și care este nelipsit din ritualul meu săptămânal de beauty este Mask of Magnaminty. Masca are ca ingrediente gelul de bentonită și argila fină pentru curățarea porilor, boabele de fasole aduki și semințele de luminița nopții măcinate pentru exfolierea celulelor moarte, și uleiurile de menta și de galbenele, care dau fermitate tenului și calmează iritațiile.

text: Ioana Voicu
foto: Claudiu Enescu
Advertisements

One response to “Recomandări de BEAUTY

  1. Pingback: În căutarea parfumului de vacanță | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: