MAUVERT

fashion & lifestyle blog

ISABEL MARANT pour H&M, cea mai aşteptată colaborare a toamnei

H&M a anunţat colaborarea cu designerul francez Isabel Marant, pentru această toamnă. În perfectă concordanţă cu stilul său nonşalant, Isabel Marant va realiza o reinterpretare a look-ului chic parizian, care se bucură de un succes extraordinar anul acesta. Pentru a crea alura franţuzească, ea îmbină  eleganţa boho şi spiritul rock ‘n’ roll cu o atitudine urbană.

Margareta van den Bosch, isabel marant, marant, isabel marant pour h&m, hm, h&m, marant H&M, isabel marant H&M, chic, colaborare, mauvert, designer, paris,

Pentru H&M, Isabel Marant va realiza o garderobă emblematică de articole must-have inspirate din stilul caracteristic brandului. Colecţia va fi disponibilă din 14 noiembrie 2013 în aproape 250 de magazine din întreaga lume precum şi online, şi va cuprinde îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei şi adolescenţi. De asemenea, Isabel Marant va crea în premieră pentru H&M şi o colecţie pentru bărbaţi.

Sunt flatată de această colaborare. H&M lucrează cu cei mai buni designeri, iar această invitaţie reprezintă o onoare deosebită pentru mine. Intenţionez să creez lucruri pe care femeile să îşi dorească să le poarte în viaţa de zi cu zi, cu o anumită nonşalanţă tipic pariziană: te îmbraci elegant fără să acorzi prea multă atenţie acestui aspect, dar în acelaşi timp eşti extrem de atrăgătoare. Am insuflat colecţiei acest tip de dezinvoltură şi atitudine. Toate piesele pot fi combinate urmându-ţi propriul instinct: în viziunea mea, moda este o chestiune de personalitate.

Isabel Marant

isabel marant, marant, isabel marant pour h&m, hm, h&m, marant H&M, isabel marant H&M, chic, colaborare, mauvert, designer, paris,

Născută şi crescută la Paris, Isabel Marant a început să îşi personalizeze propriile haine încă de pe vremea când era la liceu. Absolventă a celebrului colegiu Studio Berçot, Isabel Marant şi-a început cariera în lumea modei realizând o linie de bijuterii. A continuat cu tricotaje, iar în 1994 a lansat prima colecţia eponimă. În prezent, brand-ul Isabel Marant se bucură de un real succes la nivel internaţional. Stilul chic parizian devine tot mai popular cu fiecare sezon.

sursa: H&M

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: