MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Uma Thurman este protagonista Calendarului Campari 2014

Actriţa Uma Thurman va fi personajul principal al Calendarului Campari 2014. Fotografului pe a cărui viziune artistică se bizuie întregul proiect de imagine este Koto Bolofo, un renumit fotograf sud-african, crescut în Marea Britanie.

Conceptul celebrului calendar Campari 2014 este Worldwide Celebrations”, iar în fiecare lună, va prezenta prin imagini inedite festivaluri din diverse culturi și colțuri ale lumii.  Prin această nouă temă vibrantă, Campari vrea să evidențieze caracterul global al culturii, aducând în atenţie fiecare sărbătoare sau festival, marcate de pasiune, stil și unicitate, principalele atribute Campari.

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014 Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014 Uma, care a interpretat roluri memorabile în cunoscutele producții “Pulp Fiction” și “Kill Bill” este distribuită în rol principal în Calendarul Campari 2014. Actiţa americană  se alătură astfel seriei de femei pline de pasiune și stil precum Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich și Penelope Cruz, protagonistele ediţiilor anterioare ale Calendarului Campari. Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014 Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

Este o adevărată plăcere să fac parte dintr-un proiect recunoscut și îndrăgit la nivel global aparținând unui brand legendar în lumea întreagă. Aș putea spune că ador tema aleasă în acest an deoarece sunt pregătită să împărtășesc cu cei care iubesc Campari, o altfel de călătorie, plină de revelații, o aventură învăluită de pasiune și stil, la fel ca acest brand. Fiecare lună prezintă esența unei adevărate “worldwide celebration“, surprinsă de Koto, un fotograf admirat cu mult entuziasm în lumea strălucitoare a modei, care are privirea pătrunzătoare și plină de pasiune pentru a crea imagini cu adevărat dinamice și inspiraționale. 

Uma Thurman 

La rândul său, Koto Bolofo este recunoscut pentru talentul său de a surprinde imagini vii şi foarte dinamice,  ceea ce reprezintă exact esenţa  calendarul 2014, care oferă o nouă viziune asupra lumii.

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

Koto Bolofo este născut în Africa de Sud, crescut în Marea Britanie, iar în prezent locuieşte în Franța; el este un veritabil călător, capabil să surprindă cu adevărat esența din tema aleasă pentru anul 2014.

Aflat la shootingul Calendarului Campari, Bolofo a  descris cu entuziasm procesul de creaţie al fotografiilor ce vor ilustra ediţia 2014 a calendarului, ca fiind o nouă provocare pentru el.

Obiceiul Campari de a crea în fiecare an imagini uimitoare și puternice pentru renumitul calendar, se aliniază perfect cu eforturile pe care le depun în mod constant în munca pe care o fac. Să fiu parte din acest proiect și să lucrez cu o actriță atât de talentată și de frumoasă ca Uma Thurman, este o onoare pentru mine, deoarece voi avea posibilitatea de a-mi depăși limitele și de a surprinde în paginile calendarului pasiunea și stilul prin care se caracterizează tema cu adevărat inspirată a acestui an. 

Koto Bolofo

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

Calendarul Campari este unul dintre cele mai reprezentative calendare artistice din lume. Distribuit în ediție limitată la nivel internațional, în doar 9.999 de exemplare, este un produs de colecție pentru cei care îl primesc și un tribut adus fotografilor talentați de talie mondială, care îi dau viață în fiecare an.

Campari, Calendar Campari, Calendar campari 2014, campari uma thurman, uma thurman, koto bolofo, mauvert, campari 2014

sursa: CAMPARI

Advertisements

One response to “Uma Thurman este protagonista Calendarului Campari 2014

  1. Pingback: Uma Thurman colinda lumea in Calendarul Campari 2014 | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: