MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Pe tine ce te inspira?

Zilele trecute v-am povestit despre campania AVON Inspiration Challenge, în care 10 creatori români s-au lăsat inspiraţi de zece dintre parfumurile iconice ale brand-ului. În weekend am reflectat asupra lucrurilor care mă inspiră pe mine şi mi-am dat seama că nu e atât de  facil să le contorizez, pentru că multe dintre ele coincid cu inspiraţia de moment. O fotografie,  o culoare, un miros sau o anumită melodie nu înseamnă neapărat inspiraţie pe termen lung. Cu toate astea, oamenii pozitivi şi frumoşi, marea, toamna, apusurile de soare, casele vechi şi călătoriile mă inspiră şi mă încarcă oricând.

mauvert, instagram, mare, grecia, apus, calatorii, vacante, toamna

Pe tine ce te inspiră?

Revenind, nu uitaţi că mâine, 9 octombrie 2013, la Galateca, va avea loc vernisajul expoziţiei Inspiration Challenge, în care vor fi expuse cele 10 obiecte realizate de tineri creatori români, inspiraţi de 10 dintre cele mai cunoscute parfumuri AVON. În cadrul expoziţiei vor expune: Anca Fetcu, The Craft Lab, Cosmina Nicolaescu, Marie Nouvelle, Raluca Buzura, Istvan Cîmpan, Andreea Stelea, Una ca luna, Lana şi Marta Popescu. 

AVON Inspiration Challenge, avon, 10 designeri, artisti, creatori, expozitie, galateca, mauvert

Dacă vreţi să veniţi şi voi la vernisaj, avem 2 invitaţii pe care vrem sa vi le oferim cadou. Asadar, lasati un comentariu aici, în care să ne spuneţi ce vă inspiră pe voi, iar două dintre cele mai frumoase răspunsuri vor fi premiate. Puteţi posta comentariile voastre până mâine la ora 13.00.  Succes!

text: Claudiu Enescu

foto: instagram.com/mauvert_blog

Advertisements

One response to “Pe tine ce te inspira?

  1. Diana M. 9 October, 2013 at 11:24 am

    Ah, dragilor, m-as fi bucurat nespus sa va insotesc la dezvaluirea obietelor, mai ales ca Raluca Buzura este printre designerii mei preferati. Din pacate, distanta nu imi permite sa fiu alaturi de voi. Poate candva se vor organiza evenimente de fashion si la Satu Mare. Distratie placuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: