MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio

line

Ce au în comun Andreea Diaconu, Cara Delevingne și Alexandra Alice Peneacă? O carieră de succes în modelling, influențată în mare parte de fizionomiile lor unice în care trăsătura cea mai evidentă o reprezintă sprâncenele groase, cu un aspect natural. De altfel, tendința principală în materie de beauty a ultimelor sezoane a trasat un look de amazoană, cu sprâncene bogate, îngrijite, cât mai apropiate de forma lor inițială. Pentru că sunt de foarte mult timp în căutarea formei ideale a propriilor sprâncene, dar din diverse motive nu am reușit niciodată să ajung exact la imaginea pe care o aveam în minte, mi-am propus să apelez la un specialist.

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio www.mauvert.com

Acum câteva luni l-am cunoscut pe Darius Stănese, un tânăr de 25 de ani, pasionat de sprancene, care promitea că își va deschide un salon dedicat exclusiv serviciului de pensat. Așa că am așteptat, mi-am lăsat sprâncenele să crească într-un proces îndelungat și deloc plăcut, iar după ce am primit vestea că iBrows Studio este deschis publicului, i-am făcut lui Darius o vizită.

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio www.mauvert.com

După o discuție despre forma care mi s-ar potrivi cel mai bine, Darius a trecut la pensat. Tehnica lui de lucru presupune doar pensat clasic, din pensetă, fără să folosească ceară pentru îndepărtarea firelor în exces. Darius are o răbdare fantastică și o viziune de geniu asupra sprâncenelor. Am glumit cu el spunându-i că este un sculptor, iar eu i-am pus la dispoziție blocul de piatră din care să scoată capodopera (de unde veți deduce de ce această postare conține doar fotografiile „after”, fără „before” 🙂 ).

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio www.mauvert.com

M-am bucurat să descopăr că salonul este situat într-o superbă clădire de pe Bulevardul Aviatorilor, pe lângă care trec zilnic și pe care mi-am dorit mereu să o văd și din interior. iBrows Studio este un spațiu primitor și elegant, fără a fi pretențios. Salonul este delimitat în trei zone: recepția, salonul iBrows School, unde Darius ține cursuri dedicate artei sprâncenelor, și salonul în care își primește clientele. Componenta educațională a salonului, o premieră în România, este următorul pas în cariera lui Darius, care a decis că vrea să împărtășească oricui vrea să se specializeze pe sprâncene, ceea ce a învățat din propria experiență de 7 ani în domeniu.

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio www.mauvert.com

line

Regulile lui Darius pentru o pereche de sprâncene perfecte:

  • Dacă nu sunteți mulțumite de forma actuală a sprâncenelor, lăsați-le să crească și apoi apelați la un expert
  • După prima ședință de reshaping, trebuie să reveniți la un interval de două, maximum trei săptămâni pentru întreținere, timp în care nu trebuie să vă atingeți deloc, dar absolut deloc de sprâncene, oricât de ispititoare ar fi îndepărtarea celor câteva fire în plus.
  • Sprâncenele groase, cu aspect natural, îmblânzesc trăsăturile feţei şi te întineresc.

Recomandari de beauty: sprancene perfecte la iBrows Studio www.mauvert.com

iBrows Studio: B-dul Aviatorilor 51-53, București, rezervări la 0754027002 sau pe i.brows@yahoo.ro 

Ce parere aveti despre conceptul iBrows?

Text: Ioana Voicu
Foto: Claudiu Enescu
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: