MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Pregătește-te de Halloween cu H&M și UNICEF

H&M și UNICEF continuă campania „All For Children”, cu o nouă colecție tematică dedicată copiilor din întreaga lume. Scopul campaniei All For Children este strângerea de fonduri pentru acțiunile UNICEF. H&M donează 25% din veniturile obținute din vânzarea colecției All For Children pentru copiii care trăiesc în sărăcie în suburbiile orașului Dhaka, capitala Bangladesh.

Pentru Halloween-ul de anul acesta, studioul de creație H&M a conceput o colecție inspirată din costumele de bal din secolul al XVIII-lea. Pentru ca cei mici adoră să se costumeze și pentru că fiecare personaj pe care îl interpretează le sporește creativitatea, dar și cunoștințele în materie de istorie, balurile mascate sunt întotdeauna un prilej de bucurie.

Personajele simpatice în care pot să se costumeze cei mici par desprinse din poveștile Curții Regale Franceze: căpitani, prințese, lilieci, sirene sau pirați. Fiecare piesă prezintă o atenție sporită la detalii: rochia inspirată de Marie Antoinette este decorată cu panglici și funde și are și dresuri în același ton, în timp ce rochia de sirenă are coadă cu înotătoare și steluțe de mare atașate.

 

Distrează-te și tu alături de copiii tăi în cele mai simpatice costume și vei contribui direct la acțiunile pe care UNICEF le întreprinde pentru îmbunătățirea vieții minorilor din jurul Indiei. Colecția a intrat deja în magazine și este disponibilă toată luna octombrie.

4133_BTS_19

Text: Ioana Voicu, Foto: H&M
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: