MAUVERT

fashion & lifestyle blog

BUCHAREST SHOPPING, cea mai utila aplicatie de shopping

Zilele trecute vă povesteam despre roz şi revenirea acestei culori în moda noului sezon, cu nuanţe luminoase, elegante şi mult mai temperate, care pot fi purtate şi adaptate uşor stilului vostru. Şi probabil că aţi observat pe mai multe platforme online diverse abordări legate de roz şi v-aţi întrebat şi voi What is pink and easy to use?

BUCHAREST SHOPPING, cea mai utila aplicatie de shopping www.mauvert.com

A venit momentul să aflaţi că pink and easy to use este de fapt noua aplicaţie mobilă BUCHAREST SHOPPING, un instrument la îndemână, util şi foarte prietenos, care vă oferă acces constant la informaţii complete despre cele mai importante locatii de shopping din Bucuresti. Pentru că smartphone-ul a devenit unul dintre gadget-urile de care cu greu ne putem lipsi, iar shopping-ul este întotdeauna pe lista activităţilor prioritare, era firesc să avem şi o aplicaţie care să ne ţină la curent cu noutăţi, adrese, promoţii şi informaţii utlile despre magazinele sau brandurile noastre preferate.

Noi am descărcat deja aplicaţia BUCHAREST SHOPPING, disponibilă gratuit, atât în AppStore, cât şi în Google Play şi ne bucurăm de utilitatea ei în fiecare zi. Este foarte uşor de accesat şi utlizat, nu cere utilizatorului informatii la instalare şi nici nu necesită un cont care să solicite date personale, iar în funcţie de locul în care te afli, BUCHAREST SHOPPING îţi afiseaza cele mai apropiate reprezentanţe şi oferă informaţii utile, actualizate constant, atât despre magazinele tale preferate, cât şi despre ultimele colecţii sau promoţiile recente. În momentul în care intri în aplicaţie şi descoperi meniul principal poţi solicita listarea principalelor magazine în funcţie de brand sau de următoarele categorii: femei, bărbaţi, copii, accesorii, încălţăminte, bijuterii, parfumuri şi produse de îngrijire sau decoraţiuni interioare. Simplu, nu?

BUCHAREST SHOPPING, cea mai utila aplicatie de shopping www.mauvert.com

Mai mult decât atât, fiecare utilizator  al aplicaţiei BUCHAREST SHOPPING va primi un Pink Card unic generat de aplicaţie în momentul instalării, în baza căruia se va bucura de diverse beneficii, promoţii sau reduceri în magazinele partenere.

Este foarte greu să fii permanent la curent cu toate schimbările din piaţa de retail din Bucureşti, astfel că o aplicaţie mobilă care luminează discret şi care te anunţă despre o nouă marcă de pantofi disponibilă în oraş este foarte binevenită.

Adi Popescu, initiatorul proiectului BUCHAREST SHOPPING

BUCHAREST SHOPPING, cea mai utila aplicatie de shopping www.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto & video: Bucharest Shopping

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: