MAUVERT

fashion & lifestyle blog

AUTOR 10 – editie aniversara

Autor Bijuterie Contemporană este unul dintre târgurile de modă din Bucureşti pe care le susţinem încă de la început, datorită selecţiei riguroase a designerilor, dar şi organizării impecabile. După 5 ani, târgul dedicat bijuteriei de autor organizat de Dan Pierşinaru a ajuns la cea de-a zecea ediţie, într-o formulă îmbunătăţită şi mult mai complexă. Ediţia aniversară Autor, care va avea loc weekend-ul acesta (16-17 nov) la Sala Dalles, vă aşteaptă cu o mulţime de noutăţi:

Autor 10 - editie aniversara www.mauvert.com

  • Pe lângă cei 53 de designeri români, printre care vedetele Autor (Carla Szabo, Maria Filipescu, Roxana Davidescu, Ioana Enache), vor fi prezenţi şi 7 designeri internaţionali, originari din Bulgaria, Polonia, Spania sau Costa Rica.
  • O dată cu cea de-a zecea ediţie Autor se lansează şi primul număr al revistei Autor, dedicată bijuteriei contemporane. Revista va apărea în continuare o dată la două luni şi va fi disponibilă în locaţiile prietene Autor.
  • Gazda secţiunii Recomandat de… este Maria Lucia Hohan, renumitul designer român, care va recomanda artiştii şi bijuteriile preferate

Autor 10 - editie aniversara

  • Premiul Autor Awesome Award, constând într-o bursă la Le Arti Orafe, prestigioasa şcoală de bijuterie contemporană din Florenţa.
  • Un decor special al Salii Dalles, realizat de celebrul arhitect Atilla Kim, pentru ca vizitatorii sa parcurga un traseu coerent si interesant printre toti expozanţii Autor

Pentru că Autor Bijuterie Contemporană este un eveniment dedicat persoanelor care apreciază arta, execuţia impecabilă, ideile inovatoare şi comunicarea eficientă, echipa Autor a invitat 100 de persoane din domenii diferite să poarte tricourile cu mesajul Viitorul are AUTOR colectiv. Mesajul este unul de conştientizare şi de asumare a unui viitor comun, iar tricourile încurajează astfel un gest de reconectare cu persoana de lângă – prin gând, intenţie şi faptă.

Autor 10 - editie aniversara

Foto: Dan Piersinaru, Ionut Dobre
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: