MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Uma Thurman colinda lumea in Calendarul Campari 2014

Campari, bautura de renume mondial si simbolul clasic al stilului si al culturii italiene, a dezvaluit cele 12 imagini ale Calendarului Campari 2014 cu tema Worldwide Celebration”. Calendarul cu numarul 15 al colectiei o infatiseaza pe renumita actrita Uma Thurman, bucurandu-se de atmosfera vibranta si uluitoare a douasprezece festivaluri din diferite culturi si colturi ale lumii.

Uma Thurman colinda lumea in Calendarul Campari 2014 www.mauvert.com

Festivalurile prezentate in calendar traverseaza fiecare continent, printre acestea numarandu-se sarbatoarea Solstitiului de Vara din Anglia, care se desfasoara la monumentul istoric Stonehenge, Festivalul Primaverii de la Beijing, Hanami sau sarbatoarea florilor de cires proaspat inflorite, dar si cea mai impresionanta petrecere de Revelion pe plaja Copacabana, una dintre cele mai frumoase locuri din Brazilia.

A 15-a editie a Calendarului Campari poarta semnatura renumitului fotograf Koto Bolofo, recunoscut pentru portretele sale remarcabile, dar si pentru imaginile inovatoare care au revolutionat fotografia de moda. Nascut in Africa de Sud, crescut in Marea Britanie si locuind acum in Franta, Bolofo este un calator adevarat, capabil sa surprinda cu adevarat esenta din tema aleasa pentru anul 2014.

Calendarul Campari este unul dintre cele mai reprezentative calendare artistice din lume. Distribuit în editie limitată la nivel international, în doar 9.999 de exemplare, este un produs de colectie pentru cei care îl primesc și un tribut adus fotografilor talentati de talie mondială, care îi dau viată în fiecare an.

foto: Campari

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: