MAUVERT

fashion & lifestyle blog

V for Vintage 11 – Vacanta la Roma

V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, are loc in weekendul 23-24 noiembrie 2013 la Sala Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Pentru cea de-a 11-a editie a targului V for Vintage, organizatorii au gasit inspiratia in celebrul film Roman Holiday (1953), una dintre cele mai savuroase comedii romantice, in care Audrey Hepburn joaca rolul unei prinţese moderne, care se răzvrăteşte împotriva obligaţiilor sale regale şi explorează Roma pe cont propriu. V for Vintage #11 va fi cu siguranta o editie de poveste.

V for Vintage 11 - Vacanta la Roma www.mauvert.com

Si la aceasta editie V for Vintage aduce impreuna 100 de expozanti in urmatoarele sectiuni: Vintage Autentic,  Designeri romani de haine, bijuterii si accesorii, Invitati speciali V for Vintage si zona Molecule F & Friends. La Bella Vita i-a inspirat pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze sau sa pregateasca o colectie tematica, piese unice pe care le veti putea gasi doar pe durata celor doua zile de targ.

Invitatii speciali ai editiei V for Vintage – Vacanta la Roma sunt: MURMUR, Andra Andreescu si A E R|W E A R. De aceasta data, sectiunea „Recomandat de..” va fi sustinuta de Ana Morodan – binecunoscutul blogger de stil personal si consultant de imagine, un personaj care ne inspira zi de zi sa ne simtim minunat in piele noastra.

Spatiul de la Sala Dalles va respecta intocmai tematica targului, iar decorul inspirat de Vacanta la Roma va fi asigurat de Virginia Toma, Eclectico Studio si Casara. In zona de lounge vom celebra cu totii la bella vita si vom savuram delicatesele pregatite de Verde Aromat si Chez Maman.

Ne vedem la targ, da?

foto: Virgil Hritcu

Advertisements

One response to “V for Vintage 11 – Vacanta la Roma

  1. Pingback: Vacanta la Roma in mijlocul Bucurestiului | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: