MAUVERT

fashion & lifestyle blog

CONCURS: Live the High Life by IL PASSO

Dragii noştri, suntem fericiţi să vă invităm la un concurs pe care îl organizăm pentru voi împreună cu IL PASSO. De data aceasta, mecanismul va fi puţin diferit faţă de concursurile precedente, pentru că vom avea ocazia să ne şi cunoaştem! Dacă sunteţi pasionaţi de modă, vă preocupă imaginea personală şi vreţi să vă îmbogăţiţi garderoba cu accesorii de sezon de la IL PASSO, atunci trebuie neaparat să ne vedem în weekend!

Ce trebuie să faceţi?

Vă aşteptăm mâine, sâmbătă, 23 noiembrie, la magazinul IL PASSO din Braşov (strada Republicii, nr. 25), între orele 12:00-15:00, ca să ne cunoaştem şi să descoperim împreună colecţia IL PASSO toamnă-iarnă 2013-2014.

IL PASSO

Pentru înscrierea în concursul de pe pagina de facebook IL PASSO, vă vom face o fotografie în stilul celor de streetstyle, iar ţinuta şi atitudinea voastră vor fi votate atât prin like-urile fanilor, cât şi de un juriu format din Alin Gălăţescu şi un reprezentant IL PASSO. Sfatul nostru este să purtaţi ţinute simple sau sofisticate, care să vă reprezinte şi care să fie potrivite anotimpului în care ne aflăm, fără prea mult efort :).

Ce puteţi să câştigaţi?

Fotografiile făcute de noi şi de ceilalţi bloggeri în alte magazine IL PASSO din ţară (detalii aici) vor fi urcate pe pagina de facebook IL PASSO, iar cei 5 finalişti, în urma voturilor, vor câştiga câte o pereche de pantofi IL PASSO şi o şedinţă foto profesională. În plus, toţi cei 5 finalişti vor intra în cursa pentru o geantă IL PASSO. E foarte simplu, nu?

Ne vedem mâine! 

www.mauvert.com

text: Ioana Voicu

foto: street style, Sara Constance

Advertisements

One response to “CONCURS: Live the High Life by IL PASSO

  1. Pingback: Moda strazii la Brasov, cu IL PASSO | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: