MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Magia Sarbatorilor via Marks & Spencer

Dacă în copilărie te fascinau basmele, cu siguranţă noua campanie de Crăciun de la Marks & Spencer o să te cucerească pe loc. Iar dacă nu eşti genul care gustă povestioarele siropoase de Crăciun, atunci poate o sa te convingă Rosie Huntington-Whiteley… sau David Gandy… sau Helena Bonham Carter; toţi trei au fost distribuiţi de regizorul Johan Renck în fashion-filmul de două minute şi jumătate care însoţeşte noua campanie “Magic and Sparkle”, a celebrului retailer britanic.

Totul începe cu o plimbare nocturnă, un câine neastâmpărat care fuge din braţele stăpânei şi o gură de canal ce ţine locul unei porţi către lumea magică a basmelor. Urmează, pe rând, reinterpretări ale unor scene din Alice in Wonderland, Hansel & Gretel, Aladdin si The Wizard of Oz, intercalate cu apariţiile sexy ale domnişoarei Rosie – îmbrăcată în câteva piese de lenjerie roşie, una bucată David Gandy şarmant – jucând rolul pălărierului nebun, şi doamna Carter – mai verde ca niciodată – în rolul atot-puternicului Oz.

Dacă ţi-a atras atenţia vreo piesă vestimentară sau vreun accesoriu din noua campanie de Craciun, notează-l pe lista cu cadouri şi pregăteşte-te să dai o tură într-unul din cele 5 magazine Marks & Spencer de la noi. Cel mai nou magazin a fost deschis în City Park Mall, din Constanţa, şi este un concept store spaţios şi foarte modern din care vei putea cumpăra toate liniile brandului britanic: Per Una, Limited, Indigo, Autograph, North Cost şi Blue Harbour.

Cum ţi se pare ideea campaniei Magic & Sparkle?

text: Claudiu Enescu

foto: marksandspencer.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: