MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Moda strazii la Brasov, cu IL PASSO

Weekend-ul trecut am fost la Brașov, într-o scurtă vizită acasă, iar sâmbătă ne-am înarmat cu aparatul foto și am ieșit în căutare de ținute cu stil pentru concursul Live The High Life organizat de IL PASSO, despre care v-am povestit aici. A fost una dintre ultimele zile superbe de toamnă, cu soare blând și temperaturi prietenoase, așa că pe Strada Republicii (pietonala din centrul Brașovului) se insinuase încă de dimineață forfota specifică weekend-ului.

Nu am mai stat de mult să observăm trecătorii în Brașov, deși people watching este una dintre plăcerile culpabile cu care ne îndeletnicim, mai ales vara, când limonada și terasele umbrite sunt scuzele perfecte pentru a supraviețui căldurii. Știam că în Brașov vom întâlni persoane bine-îmbrăcate, însă marea surprindere a fost că toți cei pe care i-am oprit la intrarea magazinului IL PASSO pentru o fotografie au acceptat cu drag, ceea ce nu se întâmpla acum câțiva ani, când făceam fotografii de streetstyle ca pe un hobby.

IL PASSO www.mauvert.com

A fost o plăcere să vă cunoaștem pe toți și vă mulțumim că ați acceptat provocarea noastră. Toate fotografiile pe care le-am făcut sâmbătă, 23 noiembrie, la Brașov, precum și regulamentul concursului Live The High Life, sunt pe pagina de facebook IL PASSO. Puteți să vă votați favoriții dând un like ținutelor preferate.

Pentru că am petrecut câteva ore în boutique-ul IL PASSO, am avut timp să analizăm îndeaproape colecția toamnă-iarnă, așa că am alcătuit o listă cu produsele noastre preferate.

Pentru EA

Pentru EL

Toate produsele sunt disponibile în magazinele IL PASSO și online, pe ilpasso.ro

Text: Ioana Voicu
Foto: Claudiu Enescu; IL PASSO
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: