MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Cadouri pentru toti la Targul de Craciun de la Sala Dalles

Dacă din cauza temperaturilor scăzute te-a cuprins febra shopping-ului, trebuie să ştii că pulsul cumpărăturilor de sărbători se simte deja chiar în inima oraşului! 

A început Targul de Craciun de la Sala Dalles. Până în Ajunul Crăciunului (24 decembrie) Sala Dalles se transformă în Galeria Cadourilor de Crăciun. Vei descoperi ultimele tendinţe în arta de a face daruri de sărbători şi vei putea cumpăra cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi. La târgul de anul acesta te aşteaptă deja 96 de expozanţi de top din zone cât mai diverse, care au pus mult suflet şi au ales cu grijă şi dăruire cele mai originale idei de cadouri pentru ca toată lumea să fie fericită atunci când descopera surprizele de sub brad.  

Targul de Craciun de la Sala Dalles www.mauvert.com

Iată câteva dintre cele mai interesante şi inedite sugestii de cadouri pe care le veţi găsi la Targul de Craciun de la Dalles:

  • Un cadou inedit, natural şi ecologic, care va aduce multă bucurie celui ce-l primeşte, este brăduţul miniatural în ghiveci. Poate fi dăruit într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau în săculeţ din iută, însoţit de un mesaj original.

Targul de Craciun de la Sala Dalles www.mauvert.com

  • Pentru iubitorii de ceaiuri, cafele şi ciocolată caldă, aveţi de unde alege un cadou potrivit! Veţi găsi zeci de sortimente, pentru toate gusturile şi preferinţele, precum şi o selecţie de porţelanuri fine din care pot fi savurate cafeaua sau ceaiul.

Targul de Craciun de la Sala Dalles www.mauvert.com

  • De asemenea poţi să-ţi răsfeţi prietenii gurmanzi cu o gamă largă de produse din ciocolată, dulceţuri, siropuri şi şerbeturi naturale, dar şi cu dulciuri gustoase de sezon, din marţipan sau turtă dulce.
  • La capitolul decoraţiuni interioare, pregăteşte-te să găseşti tot felul de ornamente şi accesorii specifice sărbătorilor de iarnă: de la globuri de sticlă, până la ornamente din lemn, realizate manual.

Targul de Craciun de la Sala Dalles www.mauvert.com

  • Bineînţeles că nu puteau lipsi de la târg expozanţii din zona de fashion, cu accesorii şi bijuterii, dar şi cei cu produse cosmetice bio şi jucării din lemn pentru cei mai cuminţi copii.

Şi pentru că se spune că fiecare zi este un dar, Târgul de Crăciun de la Dalles te aşteaptă cu multe zile de poveste, aşa că rezervă-ţi una până în 24 decembrie! 

Intrarea la târg este gratuită, deci mai ai nevoie de ceva timp, chef de shopping şi un buget pentru cadouri inspirate. Târgul este deschis în intervalul orar 10.00 – 20.00. 

Targul de Craciun de la Sala Dalles www.mauvert.com

Voi v-aţi făcut lista de cadouri pentru Crăciun? 

foto: facebook.com/sala_dalles

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: