MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Recomandari de Beauty: Incepe-ti ziua cu o sesiune de Hair SPA!

Reomandari de beauty, beauty news, frumusete

O zi mohorâtă de iarnă nu ar avea, în principiu, nimic de-a face cu relaxarea, însă tocmai am descoperit un tratament rapid, energizant şi eficient pe care trebuie neaparat să îl împărtășim cu voi. Cine ar fi crezut că 45 de minute de Hair SPA  sunt suficiente pentru a-ţi recăpăta starea de bine, tonusul şi energia pozitivă, atunci când simţi că nu mai ai chef de nimic?

www.mauvert.com

KEUNE a lansat recent noua linie So Pure Hair Spa, o gamă de produse cosmetice bio dedicată îngrijirii părului, acompaniată de un tratament relaxant ideal pentru „reîncărcarea bateriilor” în timpul săptămânii. Noi am testat terapia Hair Spa dimineața devreme, pentru a începe cu dreptul o săptămână care se anunță mai aglomerată decât de obicei.

Atmosfera din salonul Keune din București este creată în așa fel încât să ai parte de o experiență completă: încă de la intrare te învăluie un miros îmbietor de flori și fructe exotice, apoi descoperi display-ul gamei So Pure – un perete viu, acoperit cu frunze de eucalipt -, după care te bucuri de tratamentul în sine.

Împreună cu specialiștii Keune, noi am ales produsele din linia Energizing, care are ca ingrediente principale ulei de argan, ghimbir și lămâie. Tratamentul a început cu aplicarea șamponului, urmată de un masaj capilar absolut divin, realizat prin tehnici special gândite pentru produsele So Pure. Apoi, în această ordine, au urmat un strat protector de emulsie hidratantă, un nou masaj, de data aceasta cu elixirul revigorant, iar în final un prosop cald învăluit în uleiuri esențiale. Așadar, gama So Pure nu are doar scopul de a revigora si a reda sanatatea fibrei capilare, ci și un efect terapeutic asupra întregului corp.

www.mauvert.com

line

Ce trebuie să ştiţi despre gama Keune So Pure?

  • Poate fi utilizată atât de femei, cât şi de bărbaţi, pentru că acoperă nevoile mai multor tipuri de păr. Descoperiți toate liniile din gama So Pure aici.
  • Poate fi testată la salon – oricând aveți nevoie de o experiență relaxantă – sau acasă, folosind produsele So Pure atât pentru îngrijire, cât și pentru aromoterapie (picurați câţiva stropi de ulei esențial în candelă, pe un prosop cald, în cada – atunci când faceţi baie, sau chiar în șampon!).
  • Foloseste doar extracte din plante si uleiuri esentiale. Toate produsele sunt realizate din ingrediente certificate BIO. Niciun produs nu conține parabeni, sulfați, sulfiți, coloranți, arome artificiale sau ingrediente de origine animală. Produsele nu sunt testate pe animale.

line www.mauvert.com

Daca vreti sa  programati o sesiune de Hair SPA pentru voi sau pentru cineva drag, o puteti face la  salonul KEUNE  Studio Fashion Hair, din Bulevardul Naţiunile Unite, nr. 3.

text & foto: Ioana Voicu, Claudiu Enescu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: