MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Shoes and The City – Sarah Jessica Parker lansează propria linie de pantofi

Doamnelor, pregătiți cardurile de cumpărături, treceți site-ul nordstrom.com în bookmarks și notați în agende data de 28 februarie, pentru că avem treabă! Sarah Jessica Parker a capitalizat, în sfârșit, pasiunea personajului Carrie pentru pantofi și a pregătit o colecție de încălțăminte și genți perfectă pentru femeia activă, care arată mereu chic și care investește în piese nemuritoare.

O_Mag_SJP_Gayle-198

Colecția intitulată SJP constă în 25 de modele diferite de pantofi, de la sandale plate și flip-flops la escarpeni cu toc stiletto sau sandale cu talpă ortopedică, și include și câteva modele de genți și un trench bej perfect cambrat, care servește ca baza perfectă pentru linia de accesorii colorate. Pantofii nu vor fi la fel de scumpi precum cei din garderoba de vis a lui Carrie – cea mai scumpă pereche ajunge la 500$ -, însă Parker promite o calitate excepțională a calapodului, deoarece colecția a fost produsă integral în fabricile cu tradiție din Italia.

O_Mag_SJP_Gayle-48

O_Mag_SJP_Gayle-43

Citatele celebre ale lui Carrie, în care susținea că se pricepe la pantofi mai bine decât la bărbați, sunt încă virale pe Internet după atâția ani de la lansarea serialului Sex and The City, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru care actrița a decis că rolul de muză poate deveni și mai profitabil. Cu toate acestea, Parker nu a creat singură colecția, ci a apelat la experiența lui George Malkemus, CEO Manolo Blahnik, care a îndrumat-o în această nouă aventură.

O_Mag_SJP_Gayle-165 O_Mag_SJP_Gayle-57 O_Mag_SJP_Gayle-52

Sigur că principala sursă de inspirație a colecției a fost Carrie (una dintre perechile de pantofi îi poartă numele), însă Sarah Jessica Parker a folosit și elemente care o definesc pe ea ca persoană. De exemplu, fiecare pereche de pantofi are atașată o pamblică de rips, care a fost accesoriul definitoriu în copilăria actriței. „Surorile mele și cu mine aveam un sertar plin cu astfel de funde și chiar dacă nu ne permiteam alte accesorii, mama ne prindea mereu câte o pamblică în păr”.

O_Mag_SJP_Gayle-188

Voi aţi cumpăra pantofii semnaţi SJP?

Text: Ioana Voicu
Foto: Jack Rosenberg, http://www.thecoveteur.com

https://www.facebook.com/mauvert.bloghttp://instagram.com/mauvert_bloghttp://www.pinterest.com/mauvert/https://twitter.com/mauvert_blog

Advertisements

2 responses to “Shoes and The City – Sarah Jessica Parker lansează propria linie de pantofi

  1. Scufiţa Roşie 13 February, 2014 at 5:55 pm

    o, da, sunt cam tot ce şi-ar putea dori o femeie, modele basic, sexy şi de o calitate garantată.

  2. Fucsta Cosmopolita 14 February, 2014 at 7:17 am

    Bineinteles ca i-as achizitiona pe toti! E o ideea stralucita, plina de marketing care prinde cred ca la majoritatea femeilor! Asteptam sa scoata o colectie de pantofi mai demult, adica cand spui SJP= Carrie+shoes, unde mai pui ca telefoanele le-am schimbat pe parcursul anilor dar am o singura sonerie…cred ca v-ati prins, Sex&TheCity!
    Carrie Bratshaw avea intotdeauna pantofii perfecti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: