MAUVERT

fashion & lifestyle blog

H&M Studio Toamnă-Iarnă 2014-2015

H&M a prezentat aseară, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, colecția capsulă H&M Studio pentru sezonul toamnă-iarnă 2014-2015, într-un show  susținut la Grand Palais. Propunerile H&M pentru toamna viitoare sunt contraste între masculin și feminin sau între rigid și fluid, ce conturează o siluetă sexy și nonșalantă. Ann Sofie Johansson, head of design H&M, pare să continue ceea ce a început în Paris Show Collection: rochii furou ascunse sub paltoane rigide cu aspect militar și rochii-pulover asortate cu haine de blană ecologică, toate purtate cu cizme până la genunchi. În plus față de sezonul care tocmai se încheie, viziunea H&M pentru toamna viitoare cuprinde și accente sport-glam: hanorace brodate cu paiete și rochii mulate purtate cu jachete de baseball.

Andreea Diaconu, Joan Smalls, Magdalena Frackowiak, Lindsey Wixson și Izabel Goulart sunt doar câteva dintre top-modelele care au defilat pe muzica antrenantă a artistei HollySiz (Cécile Cassel, sora vitregă a lui Vincent Cassel).

Retailer-ul suedez a confirmat faptul că H&M Studio devine o linie premium permanentă. H&M a abordat această strategie inovatoare acum un an, când și-a surprins fanii cu Paris Show Collection (toamnă-iarnă 2013-2014). Fashionistele din întreaga lume au putut să cumpere o colecție prezentată pe podium la Paris Fashion Week la prețuri extrem de accesibile, în comparație cu cele practicate de marile case de modă înscrise în circuitul Săptămânilor Modei.

Text: Ioana Voicu
Foto & video: hm.com

FacebookTwitterInstagramPinterest

Advertisements

One response to “H&M Studio Toamnă-Iarnă 2014-2015

  1. Pingback: H&M STUDIO in magazine | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: