MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Plastic Loving Disco Queens, noua colectie Z A R U G

Joi la prezentarea colecţiei toamnă-iarnă 2014/2015, semnată  Z A R U G, am înţeles două lucuri extrem de simple: 1. atunci când prezinţi o colecţie bună, muzica nu este neapărat obligatorie şi 2. un MC cu umor poate capta atenţia asistenţei, cât ai spune mesh 3D (a se citi “trois D”).

Colecţia “Plastic Loving Disco Queens“, expusă pe podiumul creat la Galeria de Artă Contemporană Galateca, este inspirată de universul sălilor de sport, precum şi de echipamentul sportiv – atât de “la moda” în ultimele sezoane – şi are un vibe contemporan, foarte cool. Z A R U G nu s-a dezis nici de această dată de la formula mereu câştigătoare: materiale de calitate – finisaje impecabile – culori suprinzatoare. S-a reorientat către vestimentaţia feminină, a gândit un concept nou şi bine-a făcut! Designerul Mihai Dan Zarug, cel cu care am luat parte la proiectul Collaborazioni d’Inverno din 2012,  a transformat brand-ul  t w e n t y (2) t o o în label-ul omonim, Z A R U G

Punerea în scenă a fost şi ea gândită altfel decât ceea ce am mai văzut până acum.  Adus, parcă, direct dintr-un salon parizian de couture, Maurice Munteanu – editor de modă ELLE şi stilistul celor 23 de ţinute din colecţie – a prezentat fiecare creaţie în parte în stilul teatral şi savuros cu care ne-a obişnuit. Piesele vestimentare au fost mixate cu încălţăminte sport şi bijuterii cu cristale naturale, semnate Laura8.

ZARUG www.mauvert.com

Preferatele noastre:

Anaïs – o simfonie “Lasa-ma să te las” din neopren şi Vivianne – un ansamblu “Dar-ar naiba-n tine, dragoste“, inspirat de nevoia universală pentru Christian Dior. 

text: Claudiu Enescu

foto: Cătălin Opriţescu / lightaholic.com 

Care sunt preferatele voastre?

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

One response to “Plastic Loving Disco Queens, noua colectie Z A R U G

  1. Pingback: Rezoluții vestimentare în 2015: înapoi la cămașa albă | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: