MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Noul sezon Musette: terapia prin culoare

Noul sezon debutează în forță, cu o puternică notă de optimism dată de culorile vibrante care domină colecțiile pentru primăvară-vară 2014. Musette, brand-ul românesc de accesorii de pielărie, cuprinde în noua colecție toate tendințele majore ale verii, astfel încât împătimitelor modei le va fi realmente greu să se opreasca asupra unei singure perechi de pantofi.

c

După un sezon mohorât care ne-a forțat să petrecem cât mai mult timp în spații închise, imaginile puternice din campania de publicitate Christelen B. By Musette inspira ideea de aventură urbană sau, de ce nu, de calatorie în jurul lumii. Așadar, pe lângă modelele clasice de balerini, pantofi și genți pe care Musette le declină în fiecare sezon în noi variante de culori și texturi, sezonul acesta avem parte de o gamă extrem de variată și ofertantă de sandale, încălțăminte sport, escarpeni cu tocuri stiletto vertiginoase sau poșete-plic declarative.

i

Aventuri exotice

Expresia luxului, accesoriile din piele de crocodil, piton sau șopârlă vor fi mereu în centrul atenției. Inspiră-te din peisajul luxuriant al pădurii tropicale și combină aceste texturi cu piese vestimentare în culori puternice.

exotic skin M

Globetrotter

Pentru o călătorie în jurul lumii în cel mai pur spirit nomad de lux, avem nevoie de sandale comode, dar care să arate impecabil. Noile sandale plate Musette au baretele înnobilate cu piei exotice în nuanțe metalice și tocurile decorate cu pietre ce reflectă lumina.

flat sandals M

70s wedge heels

Tocurile groase inspirate din anii 70 sunt reinterpretate în viziunea Musette și alcătuiesc cele mai fresh modele de sandale. Disponibile în nuanțe inspirate de natură, cum ar fi maro castană, brun-roșcat sau verde smarald, sandalele cu toc gros și barete decupate geometric sunt noile accente boho pentru ținutele de vară.

70s Heels M

Sporturi urbane

Vara 2014 este cu siguranță momentul de glorie al espadrilelor. Purtate inițial doar de skateboarderii care aveau nevoie de încălțăminte ușoară, din pânză, cu o talpă aplatizată și rezistentă la frecare, espadrilele cunosc vara aceasta un update extrem de fashionable. Favoritele mele sunt cele din piele oranj.

sneakers M

Metallica

Nimic nu se compară cu strălucirea agresivă a accesoriilor metalice. Curentul minimalist care a dominat ultimele sezoane a adus după sine ținute monocrome, adesea punctate cu pantofi și genți din piele metalizată. Pantofii derby decorați cu piele argintie sau pantofii stiletto metalizați Musette completează perfect o ținută all white, fie că vă decideți asupra unei rochii sau a unui costum masculin.

metallic M

Opere de artă la purtător

Sezonul acesta, operele de artă coboară în stradă! Imprimeurile grafice și tușele de pensulă sunt mai în vogă decât oricând, așa că pielea imprimată în culori fanteziste și formele sculpturale sunt accentele ideale pentru ținutele formate din piese basic.

Green

Credite campania primvară-vară 2014 Musette:

Fotograf: Gabi Hirit

Realizatori: Domnica Margescu și Maurice Munteanu

Scenografia: Vali Ighigheanu

Modele: Irina Magda (MRA) si Nala Diagouraga

Machiaj: Diana Ionescu

Coafura: Geta Voinea.

Text: Ioana Voicu, sursă foto: Musette

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: