MAUVERT

fashion & lifestyle blog

TODAY for HIM

Îmi plac parfumurile şi nu concep să ies din casă, fără să pulverizez câţiva stropi pe gât, pe ceafă şi pe încheietura mâinilor. Pe lângă faptul că îmi creez mie un anumit confort, fără de care nu aş putea funcţiona la fel, cred că un miros plăcut e un semn de respect şi faţă de cei cu care relaţionez pe parcursul zilei. Şi cum vorba din popor spune că “ce-i prea mult strică“, sunt câteva lucruri simple de care ţin întotdeauna cont şi pe care le spun ori de câte ori este cazul:

1. Nimeni nu e obligat să-ţi suporte parfumul, aşa că nu pulveriza niciodată prea mult; 3-5 pufuri sunt suficiente! 

2. Aplică parfumul direct pe pielea curată, în zonele puternic vascularizate (unde pielea este mereu caldă), cum ar fi: gâtul, lobul urechii, încheietura mâinii, partea interioară a cotului, şi nu pe haine. 

3. Vara mizează pe parfumuri fresh, care să mențină o atmosferă lejeră chiar și atunci când temperaturile sunt foarte ridicate.

www.mauvert.com

De obicei alternez parfumurile, aşa că pe lângă cel care îmi este nelipsit de când l-am mirosit prima dată, mai am câteva pe care le schimb în funcţie de toanele de sezon.  Zilele trecute am descoperit un nou parfum potrivit pentru vară, lejer şi discret, dar suficient de plăcut şi atrăgător, încât cei din jur să remarce: “Miroşi bine. Cu ce te-ai parfumat?“. Şi deşi mulţi dintre ei se aşteptau să audă numele vreunui brand scump,  s-au arătat foarte uimiţi când le-am răspuns: “E TODAY!… de la Avon.”

www.mauvert.com

Noul TODAY for him miroase proaspăt, este uşor condimentat – datorită salviei sălbatice şi coriandrului – şi surpinde cu notele discrete de patchouli şi piele. Persistă destul de mult, e foarte plăcut, iar mie îmi place la nebunie cum se simte mirosul pe pielea mea, după câteva ore, mai ales dacă întră în contact cu fum de ţigară. L-am purtat în weekend, la o petrecere cu prietenii şi am fost surprins de mirosul care mi-a rămas impregnat în gulerul cămăşii, uşor pudrat şi foarte senzual. TODAY for him va fi cu siguranţă unul din alegerile mele de vara asta.

www.mauvert.com

Voi ce arome preferaţi vara?

text & foto: Claudiu Enescu

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: