MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Massimo Dutti este la doar un click distanta

Călătoriile de shopping în străinătate la fiecare început de sezon sunt pe cale să devină doar o amintire costisitoare, nu doar pentru că în ultimii ani giganții modei mass-market au deschis magazine fizice în cele mai importante orașe din România, ci și pentru că numărul platformelor de shopping online deschise pentru țara noastră este într-o continuă creștere. Începând de luna aceasta, grupul spaniol Inditex le oferă clienților din România și serviciul de shopping online pentru Massimo Dutti, brand-ul premium al grupului. Astfel, Massimo Dutti devine al doilea brand Inditex care livrează comenzi în țară, după ce în noiembrie 2013 shop-ul virtual Pull & Bear a devenit disponibil și pentru România.

Massimo Dutti www.mauvert.com

Paleta de culori neutre, fibrele naturale, croiurile clasice și accesoriile perfect finisate sunt criteriile pentru care Massimo Dutti se află pe lista noastră permanentă de shopping pentru garderoba de bază. Pe site se regăsește întreaga colecție Massimo Dutti: bărbați, femei și copii, inclusiv linia NYC Limited Edition. Așadar, am comandat deja piesele noastre favorite din colecția primăvară-vară 2014. Procedeul a fost foarte simplu: a durat doar două minute să ne facem un cont, apoi am consultat tabelele de mărimi, am selectat produsele preferate și după încă două click-uri comanda a fost finalizată. În doar câteva zile, curierul ne-a livrat coletele. Un lucru bine de știut este că dacă mărimile nu vi se potrivsc, puteți să schimbați hainele și în magazinele Massimo Dutti din țară, în cazul în care nu vreți să le returnați în Spania.

Massimo Dutti www.mauvert.com

Massimo Dutti www.mauvert.com

Înființat în 1985, în Spania, ca un brand dedicat exclusiv modei masculine, Massimo Dutti a fost achiziționat în 1991 de grupul Inditex, care i-a anexat în 1992 o linie de haine de damă, și în 2003 linia de copii Boys&Girls. Prezent pe piața de modă din România încă din 2008, Massimo Dutti deține 9 magazine locale, deschise în București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Sibiu. Platforma de shopping online vine, astfel, în întâmpinarea clienților din întreaga țară, dar și a celor care preferă să economisească timp și să cumpere de pe Internet. Livrarea produselor Massimo Dutti, care se face de la sediul central din Barcelona, costă 18 lei în regim standard (4-6 zile lucrătoare) sau 45 de lei în regim expres (2-3 zile lucrătoare). Dacă nu doriți ca produsele să vă fie livrate acasă, aveți opțiunea de livrare cu ridicare din magazin, care este gratuită.

Text: Ioana Voicu
grafică: Claudiu Enescu
foto: http://www.massimodutti.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: