MAUVERT

fashion & lifestyle blog

The TREND: Ceva nou, ceva albastru

Albastru orbitor (Dazzling Blue) este una dintre cele mai hot nuanţe ale sezonului, iar denimul i-a recucerit pe designeri, ceea ce explică marea de tonuri celeste care a inundat Fashion Week-urile acestui sezon.

De la Balmain, la Louis Vuitton denimul a fost readus in atenţia de majoritatea brand-urilor. Şi nu vă gândiţi numai la celebrii blugi – într-o mare varietate de stiluri şi culori, ci şi la cămăşi, jachete, tunici, salopete sau chiar rochii  realizate din binecunoscuta tesătură rezistentă de bumbac.  Pre-spălat, decolorat, clasic sau cu aspect prăfuit, orice stil e în tendinţe vara asta.

Cele mai cool abordări ale acestui trend sunt ţinutele double-denim (alăturarea a două piese din denim în nuanţe complmentare) şi rochiile cu volum care se termină fix deasupra genunchiului.

Vogue Paris – ediţia din aprilie – marchează acest trend printr-un editorial care o are ca protagonistă pe Andreea Diaconu. Cu sau fără haine, Andreea pozează cu naturaleţe în valurile mării, mişcările-i spontane fiind surprinse de aparatul celebrului Giles Bensimon. Pentru editorialul “Grand Bleu”, stilista Claire Dhelens a optat pentru piese casual şi sport, toate în nuanţe de albastru: de la indigo, la cobalt, turquois, albastru marin sau bleu.

Andreea Diaconu, albastru, vogue paris aprilie 2014, www.mauvert.com

Care este nuanţa ta preferată de albastru?

text: Claudiu Enescu

foto: glossynewsstand.com

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: