MAUVERT

fashion & lifestyle blog

V for Vintage 12 – Portobello Market

V for Vintage, cel mai mare targ de design romanesc si cultura vintage, revine in acest weekend la Sala Dalles, in cel mai pur stil britanic: V for Vintage Portobello Market!

V for Vintage Portobello Market www.mauvert.com

Portobello Road Market din Londra e cea mai faimoasa piata de antichitati din lume. Pe 5 si 6 aprilie, mixul de imagini, conversatii, personaje, comori si senzatii isi gasesc cea mai buna exprimare intr-o noua editie a targului V for Vintage. Organizatorii promit doua zile de city-break intr-o atmosfera cosmopolita, intensa si ametitoare; Portobello Road Market se muta cu cea mai pura vibratie british in centrul Bucurestiului si transforma Sala Dalles intr-un paradis pentru iubitorii de moda si mancare buna, muzica si piese vintage cu povesti neasteptate!

Good habits don’t change 

V for Vintage aduce impreuna mai bine de 100 de expozanti, in sectiunile cunoscute: Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Ca de fiecare data, tema da tonul! Vor fi colectii noi, inspirate de cele mai reusite curente britanice si selectii de articole vintage aduse special din faimoasa piata londoneza.

Invitatul special al acestei editii este brandul Murmur, care a pregatit o colectie capsula generata de destinatia londoneza, in exclusivitate pentru V for Vintage Portobello.

GO BRITISH!

V for Vintage Portobello Market aduna cele mai adorabile clisee despre britanici, astfel ca fiecare sa incerce propria sa experienta british. Pentru inceput, un dress-code “put your hat on” si o zona foto dedicata, cu un set-up british sofisticat; apoi, vizitatorii sunt invitati, dupa toate regulile etichetei englezesti, sambata si duminica, la ora 5 pm, la five o’clock tea adus de Tea Forte.

Bring the KIDS

De data asta luam si copiii cu noi la V for Vintage!  In premiera, organizatorii au pregatit la etaj Kids Room by Reciclare Creativa, cu workshopuri inteligente si amuzante care ii vor tine ocupati pe copii in timp ce parintii lor vor descoperi comorile V for Vintage.

V for Vintage Portobello Market www.mauvert.com

Voi pe unde mai iesiti in weekend?

sursa & foto: PR

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: