MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Echipeaza-te pentru un stil de viata activ!

Designerii momentului au readus în atenţie sportul şi stilul de viaţă activ, iar piesele vestimentare sau accesoriile inspirate din echipamentul sportiv au fost adoptate rapid de iubitorii modei. Probabil că ai deja în garderobă cel puţin o pereche de încălţări sport – chiar şi numai din motive declarative –, aşa că nu ar fi rău să-ţi găseşti timp şi pentru mişcare. Fie că îţi faci un abonament la o sala de sport, joci tenis, alergi în parc, înoţi sau mergi cu bicicleta, orice activitate sportivă este benefică, mai ales că vine vara şi cu toţii ne dorim un corp tonifiat.

Mie îmi plac activităţile în aer liber, aşa că cel puţin o oră pe zi o petrec alergând în parc. Nu am nevoie de antrenor, imi stabilesc singur programul şi mă simt excelent atât fizic, cât şi psihic. Singurele lucruri care nu îmi lipsesc sunt o aplicaţie mobilă care îmi contorizează timpul, distanţa parcursă şi caloriile arse, pantofii sport uşori şi confortabili, un playlist bun şi un anti-perspirant de incredere.

Am testat gama AVON Men Sport, creată special pentru bărbaţii activi, care iubesc sportul şi m-am bucurat de senzaţia de prospeţime chiar şi după reprizele de jogging. Fie că preferi un anti-perspirant spray sau un roll-on, cele din gama AVON Men Sport folosesc tehnologia Dry Pore, care ajută la stoparea secreţiei sudoripare până la 24 de ore după aplicare. Asta înseamnă că odată ce ai folosit anti-perspirantul după duş, vei transpira mult mai puţin şi vei avea pielea uscată şi fină pe tot parcursul zilei.

Echipeaza-te pentru un stil de viata activ!

Sunt sigur că îţi va plăcea şi mirosul masculin, discret, cu note marine! Eu îl simt lejer şi proaspăt pe piele, nu îmi dă senzaţia de iritare şi, poate cel mai important, nu mi-a pătat hainele. Este exact ceea ce am nevoie pentru a mă simţi conforabil: ingrijire simplă şi rezultate care se vad cu ochiul liber.

Echipeaza-te pentru un stil de viata activ!

Tu ce fel de anti-perspirant preferi?

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

 text & foto: Claudiu Enescu

Advertisements

One response to “Echipeaza-te pentru un stil de viata activ!

  1. Pingback: Fii activ cu AVON Sport Action Kick! | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: