MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Weekend-ul asta mergem la AUTOR #11

Astazi si maine (17-18 mai),  la Sala Dalles, se desfasoara Târgul de bijuterie contemporană Autor. Te asteapta o ediție de primăvară colorată și surprinzătoare, cu artiști din toate colțurile lumii și premii pe măsură!
www.mauvert.com
line

De ce trebuie sa mergi la Autor?

  • Pai, in primul rand, pentru ca este singurul si cel mai bine organizat targ de profil de la noi, dar vei avea ocazia sa vezi bijuterie contemporană din Franța, Spania, Bulgaria, Italia, Chile, UK, Columbia, Cipru, Taiwan, Coreea, Grecia, SUA.
  • Vei descoperi galerii de artă și bijuterie din Italia (Alchimia), Chile (Joya Brava) sau România (Galateca), îți încerci talentul la demonstrațiile școlii de bijuterie Assamblage.
  • Pentru ca vei putea proba foarte multe bijuterii spectaculoase si sigur iți vei cumpara ceva frumos. Te așezi la o cafea cu prietenii pe care i-ai întâlnit cu siguranță. Te mai ridici uneori ca să vezi cine ia premiu – dăm nici mai mult nici mai puțin de șase (6!) premii, unul mai interesant ca altul: Autor Awesome Award, pentru cea mai bună colecție/piesă; premiul revistei ELLE, premiul MNAC (care duce o bijuterie în colecția permanentă a muzeului), premiile Assamblage și Le Arti Orafe (cursuri de bijuterie) și premiul Joya (participare la târgul de bijuterie Joya Barcelona).
  • Poti sa-ti iei și copilul cu tine, pentru că nu se plictisește – la etaj exista un “kids creative room” gândit de prietenii de la Isprava (www.isprava.ro) cu ateliere pe tema culorii.
  • Si pentru ca poti savura o cafea buna, cu entertainment literar: revista Autor. De citit și cumpărat – numărul #1 este de colecție!
line

Totul este pregatit pentru tine! Trebuie doar sa-ti faci timp si chef pentru o incursiune in universul bijuteriei contemporane.

ORAR: 
sâmbătă 17 mai: 11.00 – 21.00
duminică 18 mai:  11.00 – 20.00
Prețul unui bilet de intrare: 10 lei

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: