MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Stilul business. Inspira-te din aparitiile lui Cameron Diaz in “The Other Woman”!

Daca n-aţi văzut înca “The Other Woman“, comedia savuroasă cu Cameron Diaz, Leslie Mann şi Kate Upton, e vremea să vă faceţi timp şi să vă rezervaţi bilete la cinema. Povestea nu este neapărat una verosimila – cel puţin, nu în societatea în care trăim noi -, dar prietenia nefirească dintre o soţie şi cele doua amante ale soţului său cu siguranţă vă va trezi curiozitatea.

www.mauvert.com

Cameron Diaz intrepretează memorabil rolul femeii puternice, care la 40 de ani arată perfect, are o carieră stabilă în avocatură, dar nu şi-a găsit încă echilibrul în viaţa personală. E sofisticată, matură, naturală şi înnebunitor de sexy.  Personajul este foarte ofertant, iar Diaz ştie perfect cum să ne seducă, atât prin felul în care acţionează, cât şi prin imaginea perfectă pe care o afişează.

www.mauvert.com www.mauvert.com

www.mauvert.com

www.mauvert.com www.mauvert.com

Carly ştie cât de importantă este imaginea, investeşte în haine de calitate şi se descurcă perfect să-şi construiască ţinute business, deloc banale. Piesele moderne, cromatica sofisticată şi accesoriile perfect alese sunt elementele unei imagini office foarte fresh. Semnatura ei stilistica sunt posetele cu lant, fustele sau rochiile pana deasupra genunchilor, bijuteriile fine din aur galben si tocurile stiletto.

www.mauvert.com

De styling-ul personajelor este responsabilă celebra Patricia Field, aşa că nu e de mirare de ce filmul este atât de fashionable, iar personajele au un stil unitar şi bine construit. Deci, chiar dacă nu te atrage subiectul sau distribuţia filmului, trebuie să-l vizionezi doar pentru stilul personajului interpretat de Cameron Diaz. E o sursă de inspiraţie perfectă pentru femeile care activează în mediul de afaceri şi vor o imagine corectă.

line

Inspira-te din stilul lui Carly!

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: vogue.co.uk, justjared.com, pinterest.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: