MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Sarbatoreste ziua copilului cu mult stil

Pentru că duminică este 1 iunie, weekend-ul acesta îl dedicăm copiilor, veseliei, jocului şi bunei dispoziţii. Micuţii merită să fie răsfăţaţi în fiecare zi, dar mai ales în ziua specială dedicată lor. Ei se bucură de cadouri, petreceri, activităţi în aer liber sau jocuri care să le stimuleze creativitatea, aşa că grăbiţi-vă şi puneţi la cale o petrecere memorabilă.

Dacă nu aţi avut timp să vă gândiţi prea mult la asta, ţineţi cont de sugestiile pe care le avem pentru voi.

 Ce sa faci cu copiii de 1 iunie www.mauvert.com

line

 Jucaţi-vă cu copiii voştri!

O idee bună ar fi o ieşire în parc cu mai mulţi prieteni şi copii, să vă jucaţi cu mingea sau şotron, să săriţi coarda, să faceţi mişcare în aer liber alături de ei şi să completaţi distracţia cu vată de zahăr şi multe acadele colorate.

line

Organizaţi-le o petrecere creativă!

Fie acasă sau la un loc de joacă special amenajat, o petrecere surpriză cu concursuri de colorat, ateliere de bricolaj sau modelare a plastelinei le va face ziua mai specială. Răsplătiţi-i pentru micile „opere de artă” cu fructe proaspete tăiate şi organizate ingenios pe platori care să le atragă atenţia.

line

Faceţi shopping împreună!

Preocuparea pentru modă a părinţilor se vede şi în stilul vestimantar al micilor prichindei. Nu trebuie să-i încurajaţi să devină shopaholici, dar e bine să le cultivaţi gustul şi stilul personal de când sunt mici.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la vacanţa de vară, aşa că e un prilej bun să le cumpăraţi câteva ţinute colorate pentru zilele calde. Lăsaţi-i şi pe ei să-şi aleagă hainele preferate şi mixaţi-le cu piesele pe care le consideraţi voi potrivite. Există mai multe magazine şi brand-uri dedicate copiilor, dar o selecţie foarte variată de hăinuţe cool pentru pici o găsiţi în magazinele Next din Bucureşti.

  este unul dintre cele mai celebre şi răspândite brand-uri britanice, care s-au impus pe piaţa de retail prin calitatea materialelor şi a execuţiei, precum şi prin designul modern şi mereu în tendiţe. Este un brand mai mult aspiraţional decât accesibil, dar se face remarcat printr-un raport echitabil stil-calitate-pret.

ce se poarta

După câteva sezoane marcate de nevoia de funcţionalitate, pentru primavara-vara 2014, hăinuţele pentru copii sunt din nou pline de fantezie şi culoare.  Vibe-ul modern, înlocuieşte influenţele vintage, atât de “la modă” până acum. Noua energie creativă şi prospeţimea sunt exprimate prin combinaţii noi de imprimeuri, culori, stiluri şi texturi, materiale patchwork, mult denim şi forme mai interesante.

Imprimeurile de tot felul – de la cele exotice, arty sau grafice, până la cele de tip colaj – sunt în mare vogă în acest sezon. Piesele vestimentare sunt accesorizate şi decorate din abundenţă. Stilul sport a reintrat si in garderoba adultilor de cateva sezoane, dar copiii il adora tot timpul pentru că le asigură libertatea de mişcare.

Materialele sofisticate, fie la nivelul aspectului, fie la cel al funcţionalităţii sunt în tendinţe în acest sezon. O jachetă impermeabilă, sandalele din cauciuc sau rezistentul denim arată cool şi sunt obligatorii în garderoba micilor neastâmpăraţi. Dungile şi bulinele au luat locul carourilor de toate tipurile, sezonul acesta.

Tendinţele verii sunt valabile şi pentru nou-născuţi. Adesea hăinuţele pentru ei sunt replici miniaturale ale celor pentru copii mari. Prichindeii arată adorabil în nuanţe pastel, tricouri cu mesaje amuzante sau imprimeuri creative. Denim-ul subţire sau în combinaţie cu in este în tendinţe şi pentru cei mici.

Toate articolele vestimentare se găsesc în magazinele    din Băneasa Shopping City (Sos. Bucuresti-Ploiesti, 42D, la parter), Promenada (Calea Floreasca, 246 B, nivel -1), AFI Palace Cotroceni (B-dul. Vasile Milea, 4, la parter) sau Liberty Center (Calea Progresului, 151-171, la parter).

Voi cum veţi sărbători 1 iunie?

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text:  Claudiu Enescu; foto: NEXT, pinterest.com/kidsparty

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: