MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Despre bucuria frumuseţii individuale la 11EVEN Experiences

Săptămâna trecută am avut onoarea de a face parte din cei 11 speakeri care au vorbit în faţa unui public de aproximativ 200 de persoane la conferinţa 11even Experiences, ediţia din Braşov (despre care v-am povestit aici). Aşa cum ne-am aşteptat, a fost o seară plină cu poveşti frumoase şi experienţe de viaţă care au ilustrat perfect cele două teme ale serii: Humanizing Work şi Bringing Joy To Life. Am cunoscut o mulţime de oameni dedicaţi, cu viziuni şi idei extrem de interesante şi ne-am bucurat că am putut să împărtăşim şi o mică parte din universul MAUVERT cu un public atât de receptiv.

Pentru că tema serii nu a fost moda, ci felul în care munca noastră ne aduce bucurie în viaţă, am vorbit despre lucrurile în care credem şi pe care le traducem în poveşti frumoase spuse virtual.

Pe scurt, marea noastră bucurie este să descoperim personaje unice, care transmit prin felul în care arată, gândesc şi se poartă, o viziune proprie asupra lumii, fără a se alinia unor tipare doar de dragul tendinţelor. Mergând mai departe, cu toţii spunem ceva despre noi prin vestimentaţie, chiar dacă de multe ori nu conştientizăm asta, aşa că ar fi bine ca story-ul vizual să fie o continuare firească a celui intrinsec. Şi dacă nu ne pricepem exact cum să alegem acele obiecte şi piese vestimentare care să ne definească pe noi, nu ar trebui să ne fie frică să întrebăm. Până la urmă, aşa cum mergem la medic, la antrenorul de fitness, la nutriţionist, la hairstylist sau la life coach, la fel putem să apelăm la consilieri de imagine. Abia când vom înţelege că nu ne-am născut egali şi că cea mai bună idee este să ne celebrăm diferenţele şi să facem din ele cele mai de preţ atuuri, atunci vom căpăta încredere în sine şi în propria imagine.

M-am bucurat că vechea noastră prietena, Alina Zară, fondatoarea proiectului Mândra Chic, a fost prezentă la eveniment şi că a decis să poarte un şorţ vechi de 120 de ani, lucrat manual, pentru că am putut să exemplific fascinaţia noastră pentru felul în care sunt gândite şi lucrate hainele. Ca o paranteză, costumele populare vechi ale bunicilor sunt, dacă vreţi, echivalentul local al pieselor haute couture pe care le admirăm de la distanţă, fără să realizăm că o ie ţesută şi brodată manual se realizează în zeci de ore de muncă migăloasă, la fel ca o rochie demnă de covorul roşu. Am fost fericită că momentul a smuls aplauzele publicului, pentru că aceste obiecte vechi merită într-adevăr toată stima şi admiraţia generaţiei noastre.

Cele 11 minute alocate discursului s-au scurs extrem de repede şi nu am apucat să ating unul dintre subiectele mele preferate, şi anume că inspiraţia se găseşte oriunde: în pictură, muzică, teatru, film, dar mai ales în mediul înconjurător. Eu sunt fascinată de formele perfecte şi culorile surprinzătoare pe care ni le oferă zilnic natura, iar pentru ţinuta mea de la conferinţă m-am inspirat din penajul păunilor, în care îmbinarea nuanţelor de verde şi albastru atinge perfecţiunea.

Cercei cu cristale Swarovski verzi şi albastre Josephine, brăţară Pandora Essence cu charm-ul verde Prosperity, pantofi stiletto Il Passo Essential, fustă verde cameleon Romeo Gigli, cămaşă Zara, ojă OPI, ruj şi lipgloss By Terry (Madison Perfumery).

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text:  Ioana Vociu; foto: Claudiu Enescu

Advertisements

One response to “Despre bucuria frumuseţii individuale la 11EVEN Experiences

  1. Pingback: Mix & match de sezon cu #modacora | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: