MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Kit-ul de ingrijire care te energizeaza

Noi, bărbaţii dedicăm mult mai puţin timp îngrijirii personale decât femeile, iar trusele noastre de îngrijire trebuie să fie cât mai compacte. Pentru noi, totul trebuie să funcţioneze rapid, eficient şi simplu. Nu pierdem timpul în oglindă şi nici nu ne place să ne umplem bagajele cu zeci de creme, geluri si loţiuni. Ar fi perfect dacă am avea un singur produs care să le substituie pe toate celelalte; să fie şi şampon, şi gel de duş, şi cremă de ras, şi loţiune hidratantă, şi orice altceva am mai avea nevoie.

Nu am gasit încă produsul minune, dar cred că sunt pe-aproape pentru că gama AVON Men Energizing promite multe în acest sens. Sunt 3 produse compacte, care îşi fac treaba cât 7. Eu le-am testat deja în călătoriile mele, fie că a fost vorba despre city-break-ul din Budapesta, de la începutul lunii mai, fie în weekend-urile în care am fugit acasă, la Braşov, să ne revedem familia şi prietenii. Nu-mi place să am bagaje grele şi înghesuite, am avut şi destule experienţe neplăcute cu multele flacoane care mi s-au vărsat în timpul călătoriei, aşa că gama Energizing este exact ceea ce îmi trebuie.

 Kit-ul de ingrijire care te energizeaza www.mauvert.com

Produsele AVON Men Energizing au fost create pentru bărbaţii dinamici, sportivi, aflaţi mereu în mişcare. Sunt compacte şi asigură îngrijire în paşi rapizi si rezultate care se văd cu ochiul liber. Pentru că un bărbat activ trebuie să se simtă şi aă arăte bine în fiecare moment al zilei.

Avon Men www.mauvert.com

Produsul perfect pentru călătorie, dar şi pentru pasionaţii de sport. Un antrenament la sala, câteva ore de înot sau un meci de fotbal cu prietenii se termină inevitabil cu un duş rapid şi revigorant. Nu ai nici foarte mult timp la dispoziţie şi nu e nici locul potrivit să foloseşti nu-ştiu-câte produse. E suficient gelul de duş Energizing 3-in-1, îmbogăţit cu formula Active Technology, pentru a revigora pielea şi scalpul într-un singur pas. Are un efect racoritor şi lasa un miros proaspăt.

 Avon Men www.mauvert.com

Port barbă, dar în fiecare zi îmi reîmprospătez conturul, folosind lama de ras. Am înlocuit gelul de curăţare pe care îl foloseam până acum cu Gelul Energizing 2-in-1 de la AVON, pentru că mă ajută să câştig timp în dimineţile în care sunt în întârziere. Îmi curăţă faţa şi acţionează totodată şi ca un gel de ras. Este delicat cu pielea, nu irită şi conţine vitamina E şi extracte de ghimbir şi aloe vera. Cool, nu?

Avon Men www.mauvert.com

După curaţarea feţei şi bărbierit, hidratarea este obligatorie. Tot timpul mi s-a părut o corvoadă să folosesc două creme consecutiv, pentru că am impresia că tenul devine foarte încărcat, aşa că loţiunea hidratantă 2-in-1 mă scapă de această grijă. Are o textură fină, este lejeră, intră repede în piele şi miroase plăcut.

Voi ce produse vă luaţi în bagaj?

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text & grafică: Claudiu Enescu

 

Advertisements

One response to “Kit-ul de ingrijire care te energizeaza

  1. Pingback: Fii activ cu AVON Sport Action Kick! | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: