MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Petrecerea verii: #molecule4

Vara începe în fiecare an cu petrecerea aniversară Molecule F, evenimentul care reuneşte cei mai mulţi oameni din moda românească, fie ei designeri, antreprenori, modele, jurnalişti sau bloggeri. Cea de-a patra petrecere Molecule a fost pusa sub semnul digitalizarii; evenimentul a fost marcat de momente new media, transmisii live şi proiecţii pe media faţada magazinului Cocor, iar instantaneele invitaţilor, postate în social media cu hastag-ul #molecule4, s-au derulat în timp real pe ecranele mari de la Fratelli Studio.

Fiecare petrecere Molecule F de până acum a avut un vibe special şi de fiecare dată s-a terminat târziu în noapte, pentru că atmosfera a fost extrem de plăcută. E locul perfect pentru networking şi pentru a reîntâlni prieteni dragi, iar băutura şi distracţia de termină doar atunci când pleacă ultimul invitat. Din afară, “reţeta” reuşitei pare foarte simplă: o bună organizare şi, aşa cum spunea şi Mirela, toţi acei oameni care contează.

Am selectat doar câteva fotografii cu invitaţi şi prieteni dragi, dar puteţi să le vedeţi pe toate cele 377 de instantanee, în albumul aniversar de pe Facebook.

Molecule F este cel mai importatant magazin online dedicat exclusiv designului românesc, un proiect cool şi foarte bine făcut, care s-a dezvoltat dincolo de comerţul on-line. A lansat împreuna cu Intel, Chic Tech – primul blog care îmbină moda cu tehnologia, are deja o divizie de PR şi demareaza proiecte in offline, cu predilectie curajoase,  inovatoare, cool. Dar dincolo de toate, Molecule F susţine designul şi talentul autentic românesc.

La multi ani, Molecule F!

line

Ce am purtat la petrecerea Molecule F:

  • Ioana: rochie Zara, capa H&M Autumn Collection 2013, pantofi IL PASSO, clutch BCBG Max Azria, inel Erickson Beamon, colier vintage
  • Claudiu: jacheta H&M, camasa Neil Barrett, pantaloni Zara, pantofi sport Adidas Porsche Design

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: Alberto Grosescu (Molecule F)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: