MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Joaca preferata cu Vika Gazinskaya & Other Stories

Mai știți când desenele pe care le făceam în copilărie ajungeau în expoziții și ne dădeau speranțe că vom ajunge cu toții artiști plastici renumiți? Ei bine, designerul rus Vika Gazinskaya a găsit potențial în propriile desene naive și le-a transpus în cele mai sensibile imprimeuri. Tușele inegale de creion au devenit semnătura stilistică a rusoaicei, care a conceput o colecție-capsulă de piese din bumbac imprimat pentru brand-ul suedez & Other Stories (parte a grupului H&M).

Scenariu: Paris. Vară. Te trezești la 5:30am ca să faci stretching și să iei micul dejun. Îți prinzi părul în grabă, pui trench-ul cu capă pe tine și ieși să cumperi croissante și flori. La 6 dimineața încă se simte mirosul ploii de peste noapte, iar soarele începe să mângâie străzile orașului care pentru câteva clipe prețioase pare să fie numai al tău. Facturi, un drum cu bicicleta, ziarul care încă miroase a cerneală proaspătă de la tipar,  două întâlniri și revenirea în l’appartement ca să te schimbi într-o rochie mai fluidă. Petreci puțin timp cu tine, inspiri adânc și încerci să alungi somnolența cauzată de trezitul prea matinal. Ai în față o zi glomerată și trebuie să seduci. Cu naturalețe.

Așa cred că și-a imaginat Vika Gazinskaya itinerariul femeii care va purta colecția ei pentru & Other Stories. Fibre naturale, croială impecabilă, un sentiment pregnant de lejeritate și imprimeuri romantice drept pretext de conversație. O parte din colecție încă mai este disponibilă pe stories.com, iar dacă puteți să șantajați sentimental pe cineva din țările în care se fac livrări, nu mai stați pe gânduri – prețurile sunt mai mult decât tentante.

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Foto: stories.com
Text: Ioana Voicu
Advertisements

4 responses to “Joaca preferata cu Vika Gazinskaya & Other Stories

 1. Maia Popescu 11 June, 2014 at 11:45 am

  Buna ziua. Rochia rosie se va gasi la otherstories? Momentan nu o gasesc pe siteul lor. Multumesc!

  • MAUVERT 11 June, 2014 at 11:36 pm

   Buna, Maia! Noua ne apare rochia rosie pe site, dar cand dam click pe ea scrie sold out :(. Incearca sa mai verifici site-ul zilele viitoare, poate reimprospateaza stocul. Spor! 🙂

 2. Maia Popescu 12 June, 2014 at 5:36 pm

  Eu nu reusesc sa o gasesc. Pot sa va rog sa imi dati linkul? Multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: