MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Fii activ cu AVON Sport Action Kick!

Vremea capricioasă din ultimele zile m-a ţinut mai mult în casă, aşa că am tras chiulul de la rutina mea zilnică de alergat. Şi cum fiecare zi în plus fără mişcare determină o lipsă de chef acută să-ţi reiei obiceiurile (cel puţin, în cazul meu), m-am gândit să nu stau degeaba şi să fac câteva exerciţii în casă, fără vreun echipament special, fără aparate, doar cu greutatea propriului corp.

5 minute de încălzire şi câteva serii de sărituri, flotări, abdomene, crunches şi genuflexiuni sunt pefecte ca să-mi încep ziua în formă maximă şi să menţin o conditie fizica bună. Totul durează în jur de jumătate de oră şi se termină cu ritualul de îngrijire de după orice fel de activitate sportivă: un duş rece, antiperspirant şi câţiva stropi de parfum fresh.

 sport la tine acasa www.mauvert.com

De data aceasta am ales noua gama AVON Sport Action Kick, super energizantă, cu miros masculin plăcut şi perfectă pentru zilele cu activitate fizică intensă.

Gelul de duş pentru păr şi corp e perfect pentru dimineţile în care nu am prea mult timp de pierdut, deodorantul cu bilă se usucă rapid şi asigură protecţie sporită pe durata întregii zile, iar apa de toaletă Action Kick e lejeră, proaspătă şi discretă ca o apă de colonie. Miroase foarte masculin, iar aromele lemoase de santal, cardamom şi muşcată se „aşează” perfect pe piele. Cel mai mult îmi plac esenţele fresh, atunci când le aplic după sport, pentru că mă energizează şi îmi dau o stare de bine pe tot parcursul zilei.

Gama AVON Sport Action Kick e preferata mea pentru zilele cu activitate fizică intensă sau în weekend-uri, atunci când mă îmbrac relaxat şi am nevoie de un parfum discret şi proaspăt.

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Claudiu Enescu

foto: AVON, workoutlabs.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: