MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Savoare si savoir vivre in noua campanie Air France

4th of July, finala Wimbledon, finala Cupei Mondiale de fotbal, Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, 14 Juillet… Agenda lunii iulie ne îmbie să călătorim jet-set în jurul lumii pentru cele mai importante festivități ale verii, iar Air France pare să fi intuit exact setea pentru multiculturalism a pasagerilor. Sub noul slogan „France is in the air”, compania franceză le oferă clienților săi mai mult decât o deplasare: un stil de viață  în care atât călătoria, cât și destinația sunt experiențe memorabile.

Pentru a ilustra noile servicii și îmbunătățirile de la bordul aeronavelor, Air France a realizat vizualuri inspirate de figuri-cheie și valori ale Franței: Regele Soare, grădinile de la Versailles, Revoluția Franceză, cabaretul de la Moulin Rouge, gastronomia franceză de excepție și mai ales moda pariziană. Mesajul este simplu: oriunde ai călători în lume, zborul cu Air France se traduce prin „l’art de vivre à la française”: uniforme și obiecte create de brand-uri de lux, meniuri concepute de bucătari cu stele Michelin, divertisment de calitate și o preocupare deosebită pentru confort și ambianță.

Imaginile pline de energie și culoare din campania de repoziționare mai aproape de trăirile și imaginația pasagerilor #FranceIsInTheAir au fost realizate de fotografii Sofia Sanchez & Mauro Mongiello, cunoscuți pentru portretele lor pline de dinamism. Costumele poartă semnătura lui Daniel Fumaz (care lucrează pentru Alexandre Vauthier și Christophe Lemaire), bijuteriile au fost realizate de Lydia Courteille, iar pălăriile și accesoriile capilare sunt opere ale renumitului brand francez Maison Michel.

O parte dintre vizualurile campaniei France is in the Air au fot expuse săptămâna trecută la Galeria Galateca, într-o expoziție pop-up organizată de Air France pentru presă și clienți premium. Ne-am bucurat să le vedem într-un cadru inedit, în care echipajul de bord ne-a explicat care sunt particularitățile fiecărei rute (meniul, tipul de aeronavă). Pentru ca și publicul larg să se lase inspirat de imaginile care emană spirit franțuzesc cu fiecare cadru, Air France va muta expoziția în aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Vernisajul va avea loc pe 14 iulie, de Ziua Națională a Franței, iar afișele vor rămâne în terminal până pe 1 august.

Ne vedem www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

foto: Air France

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: