MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Toamna se numara copiii la moda

Ştiu că a venit toamna, atunci când supermarket-urile sunt pline cu rechizite şi ghiozdane colorate, iar părinţii aleargă cu copiii prin magazine pentru a le cumpăra uniforme şi haine noi pentru sezonul rece.  Pe lângă faptul că micuţii cresc foarte repede, trebuie să le hrănim puţin şi apetitul pentru modă. Cine nu iubeşte copiii îmbrăcaţi chic?

Vacanţa de vară este pe terminate, aşa că până la începerea şcolii mai aveţi suficient timp să vă pregătiţi copiii pentru toamnă. Noile colecţii pentru copii (toamnă-iarnă) au intrat deja în magazine. Dedicaţi una sau două zile acestei activităţi şi faceţi shopping împreuna cu cei mici. În felul acesta îi lăsaţi şi pe ei să-şi exprime preferinţele în materie de culori şi imprimeuri.

Alegeţi să faceţi shopping în magazinele mari dedicate micuţilor, unde găsiţi o mare varietate de produse: de la haine casual sau elegante, până la articole sport şi uniforme scolare. Magazinele NEXT vă aşteaptă cu mii de produse pentru copii şi o selecţie foarte variată de hăinuţe şi accesorii cool pentru pici.

Noi am văzut deja colecţia de toamnă NEXT, aşa că vă dăm câteva sugestii fashionable pentru sezonul rece.

line

La fel ca şi în cazul hainelor pentru adulţi, în sezonul rece revin materialele groase şi pufoase care protejează corpul de frig, imprimeurile tematice, carourile şi o paletă de culori austeră. Rozul rămâne culoarea preferată a fetiţelor, însă pentru toamnă nuanţele de roz sunt mult mai palide şi mai prăfuite. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu nuanţele de albastru şi verde, în cazul băieţilor.

Cele mai frumoase, în perioada asta, sunt culorile variate ale toamnei: nuanţe temperate de galben, portocaliu, maro şi roşu, combinate cu tonuri neutre sau accente puternice de culoare.

Imprimeurile de tot felul – de la cele florale, arty sau grafice, până la texte amuzante sau cele de tip colaj – sunt în continuare preferatele micuţilor. Piesele vestimentare sunt accesorizate şi decorate din abundenţă. Preferatele noastre sunt tricoul #selfie pentru fete şi imprimeurile cu instrumente muzicale pentru băieţi.

E important ca hainele pentru copii să fie confecţionate din materiale de calitate care să le asigure confort, să-i protejeze şi să-i ţină departe de alergii. Materialele naturale, călduroase şi pufoase sunt preferatele celor mici. Pe lângă pulovere moi şi pantalonii matlasaţi, la NEXT găsiţi şi jachete de ploaie, cizme de cauciuc şi alte articole numai bune pentru toamna.

Copiii sunt adorabili atunci când poartă căciuli. Tricotate, colorate, în dungi, cu urechi sau cu ciucure, la NEXT găsiţi căciuli pentru toate gusturile şi mărimile. Dar mai mult, le puteţi potrivi cu încălţămintea, jacheta, rucsacul sau alte accesorii pe care le-aţi ales pentru cei mici.

Tendinţele toamnei sunt valabile şi pentru nou-născuţi. Adesea hăinuţele pentru ei sunt replici miniaturale ale celor pentru copii mari. Puloverele tricotate, salopetele in carouri, bluzele din pluş moale şi căciulile amutante sunt perfecte pentru cei mai chic prichindei.

Toate articolele vestimentare se găsesc în magazinele    din Băneasa Shopping City (Sos. Bucuresti-Ploiesti, 42D, la parter), Promenada (Calea Floreasca, 246 B, nivel -1) sau AFI Palace Cotroceni (B-dul. Vasile Milea, 4, la parter).

 

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text:  Claudiu Enescu; foto: NEXT, pinterest.com/school

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: