MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Delicii de toamna

Faptul că Bucureștiul e un oraș colorat de atât de multe influențe mă inspiră să-mi creez un scenariu diferit în fiecare zi. De exemplu, lumina blândă de toamnă, temperatura perfectă și paleta de culori pe care o creează frunzele acum îmi fac poftă de plimbări lungi cu care să-mi înlocuiesc antrenamentul, de un palton de culoarea caramelului și de aroma de brownies proaspete de la bakery, pe care le savuram în timpul facultății împreună cu prietena mea Alina.

Și pentru că suntem în plin anotimp al abundenței, al revelațiilor și, bineînțeles, al  degustărilor, am fost încântată să fac cunoștință în avanpremieră cu noul sortiment Walnut Brownie din gama Winter Delight de la Heidi. Cred că cineva a intuit că una dintre plăcerile mele vinovate e să savurez ciocolata neagra în timp ce citesc, pentru că a încapsulat în această tabletă mai mult decât un gust, o stare de spirit.

Gustul fin de brownie și textura ușor crocantă dată de biscuiți și de nucile verzi mă duc cu gândul la toamna perfectă și la scenariul de film romantic în care m-am imaginat de atâtea ori: de la o fereastră din Chelsea, aș privi cum viața newyork-eză palpită sub ochii mei și aș ofta mulțumită. Încă nu știu când voi cumpăra biletul de avion, dar știu sigur că pot să orchestrez o atmosferă plină de savoare și aici, cu o carte bună, o cafea aburindă, un playlist pe sufletul meu și o tabletă de ciocolată neagră neaparat sfărâmată, ca să elibereze parfumul năucitor de boabe de cacao și nuci, pentru care am făcut o adevărată pasiune.

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu

foto: pinterest.com, style.com, Alexandra Ionescu

Advertisements

One response to “Delicii de toamna

  1. Pingback: Sweet November: ciocolata amaruie si o lectura buna | MAUVERT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: