MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Live, travel, adventure (and don’t be sorry)

Am văzut o dată un graffitti cu îndemnul „Legalize the four-day weekend” și de atunci, în fiecare joi, mintea mea începe inevitabil să deseneze pe hartă trasee de evadare. Weekend-ul trecut am fost acasă, la Brașov, special ca să petrecem duminica la Plaiul Foii. Cred că unul dintre cele mai frumoase peisaje de toamnă din țară e de văzut la poalele Pietrei Craiului, unde natura pictează un tablou în degrade, greu de reprodus în cuvinte.

Deși simt că deconspir unul dintre locurile noastre secrete, unde bem vin fiert lângă șemineu și ne plimbăm cu trăsura sau cu sania trasă de cai, nu pot să nu-l împărtășesc cu voi: se numește Popasul Craiului și merită vizitat în fiecare anotimp. E o splendoare în mijlocul unei rezervații naturale despre care am aflat recent că este una dintre cele două destinații de eco-turism din România, avizate de Comisia Europeană.

a9

Cel de-al doilea pont pe care vreau să vi-l ofer cu această ocazie e să împachetați eficient, oriunde ați pleca (eu tot încerc să învăț de la Claudiu și să nu-mi mai împachetez chiar toată viața de fiecare dată când ies pe ușă). Se pare că în ultima vreme chiar am reușit, pentru că am ales doar haine versatile, cu care să pot să jonglez în funcție de locul în care ajung. Una dintre piesele mele favorite este perechea de blugi de la Super Jeans of Sweden, care m-a scos din multe dileme vestimentare. Și, chiar așa, ce altceva mai potrivit pentru un weekend la munte, decât jeanșii preferați, purtați în ținute lejere, în nuanțe tomnatice?

Îmi place mult conceptul Super Jeans, pentru că în selecția lor găsești zeci de modele de jeans, dar mai ales pentru că ai parte de consiliere in store, astfel încât să pleci mulțumit, cu perechea care ți se potrivește.

a27

  • Ioana poarta: boyfriend jeans de la Super Jeans of Sweden, tricou din bumbac, curea si jacheta Massimo Dutti, palarie Royal Chapeau, esarfa ZARA, tenisi din piele Coverse.
  • Claudiu poarta: jeans negri Super Jeans of Sweeden, tricou din bumbac, camasa din denim si palarie H&M, jacheta ZARA, ghete Tommy Hilfiger.

Blugii Super Jeans of Sweden sunt disponibili în magazinele Super Jeans de pe Calea Victoriei nr. 25, în incinta Victoria Gallery și online, pe superjeans.ro

hello autumn

Ne vedem

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

text: Ioana Voicu
foto: Claudiu Enescu, Anca Rășină
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: