MAUVERT

fashion & lifestyle blog

Beauty news: adio buzelor uscate!

Reomandari de beauty, beauty news, frumusete

Beauty news, yay! Scriu destul de rar despre acest subiect sensibil, pentru că în general am o reticenţă vecină cu paranoia la a testa toate noutăţile în materie de produse şi tratamente, care îmi bat la uşă. Am un ten destul de sensibil, am avut suficiente experienţe proaste cu testing-uri care au avut consecinţe regretabile asupra feţei mele, aşa că aleg cu foarte mare grijă locurile în care îmi realizez ritualurile de înfrumuseţare.

By Terry-title

Una dintre adresele la care revin constant e Madison Absolute Beauty, atât pentru parfumuri şi conversaţia care se iscă invariabil în jurul lor, cât şi pentru alte mici vanităţi beauty-related. Aici am descoperit produsele de make-up şi skincare By Terry, care şi-au făcut din ce în ce mai mult loc în portfardul meu. Formula Cellularose din loţiunea tonică, iluminator şi balsam de buze face minuni pentru că nu-mi încarcă tenul, ci doar îl hidratează şi îi oferă un glow discret, adică exact ce-mi doresc. Zilele trecute am descoperit că Baume de Rose, balsamul incolor de buze, a primit ca update pentru noul sezon 6 nuanţe irezistibile de pigment: Rosy Babe, Mandarina Pulp, Cherry Bomb, Bloom Berry, Fig Fiction (preferata mea!) şi Toffee Cream.

by Terry BAUME

Efectele benefice rămân aceleaşi care au consacrat lip balm-ul minune creat de Terry de Gunzburg acum 10 ani: repară şi protejează datorită cerii din ulei esenţial de trandafir. Aşa că doamnelor, faceţi cunoştinţă cu Baume de Rose Nutri Couleur, cel mai de încredere produs din geanta mea (şi a voastră!) în următoarele luni cu aer siberian.

Baume de Rose Nutri Couleur este disponibil la Madison Absolute Beauty, Calea Dorobanţilor nr. 152, Bucureşti, la preţul de 200 lei.

 Text: Ioana Voicu
Grafică: Claudiu Enescu

www.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.comwww.mauvert.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: